De pe grupul facebook :
In noaptea asta avem ajutoare sa primim mesaje, sa ne clarificam mesaje deja primite, sa primim solutii, indrumare, sa ne trezim dimineata cu un gand clar legat de nedumeririle noastre, de planurile cu care lucram.
Deci, intrebari clare, care sa ceara confirmare.
Nu cereti raspunsuri ca "da" sau "nu".
Lansati o alegere si cereti orientare, in functie de alegerea voastra.
sensul energiei este de concretizare, desprindere de ce nu este functional si materializarea pasului urmator.
Si facem schimb de idei, ganduri si rezultate.
DAR ... cu incredere,. cu convingere, cu bucurie ... nu cu desciurajare, nu cu nemultumire fata de "ce este" ... nu va pedepseste nimeni prin ce este, astfel ca, schimbam ce este. Inca suntem in energia transformarii, a regenerarii (a orice).
Comentarii
Anca Onofrei chiar daca calatorim in noaptea asta putem, face asta?in sensul ca nu dormim.
Anca Tautu Sigur, energetic vorbind putem fi oriunde oricand.
Anca Tautu Si conectarea la sursa, este continua, indiferent ce facem.
Anca Onofrei numai ca daca nu dormim primim confirmari ca un gand si nu prin vis?
Anca Tautu Confirmarile si orice raspuns poate veni pe orice cale, nu numai in vis, chiar daca este noapte.
Anca Onofrei multumesc
Anca Tautu Anca nu pot sa adaug toate aceste persoane in acest grup. In descrierea grupului este prezentat modul in care este format grupul.
Valisc Valisc Multumesc!
Anca Tautu Spor
Gina Beligan multumesc
Maria Cristina Am visat morti, sicrie, bani si ipostaze cu conotatie sexuala. Chiar daca n-am intrezarit nimic cu sens, tematica s-a respectat
Maria Cristina De trezit m-am trezit cu ganduri legate de Nodul Sud (natal mai ales) nu tocmai senine (resimt o stare de disconfort si lipsa de sens si utilitate a intelesurilor sudice si ma tot intreb ce poate fi si bun, instrumente de acolo, daca folosindu-le imi creez numai situatii neplacute si dureroase), iar acum peste zi m-am surprins gandind, simtind, vorbind si scriind f detasat, ca o profesoara, cuiva, pe chestiuni de-a dreptul existentiale... A fost conjunctie Mercur Saturn cumva?
Hritcu Mihaela O seara care a inceput cu o conversatie in care cel de la capatul firului ma criticat si intr-un fel mi-a aratat ca greselile facute in trecut nu pot fi redresate iar dorintele pe care le am le-a cam trecut vremea de a fi realizate si au devenit doar visuri.Conversatia a reusit sa imi lase un gol atit de adinc in suflet ca pur si simplu ma redus la zero si cu greu am reusit sa adorm.Visurile au fost si ele destul de dure doar un singur fragment mi-a ramas in minte.Un ciine foarte negru si foarte rau din vecini a scapat din lant si care a venit direct spre mine.Toate lumea era speriata ca o sa ma muste si incerca sa ma apere de el alungindu-l cu batul,eu fiind un copil, dar de cum s-a apropiat de mine a inceput sa ma linga si sa fie foarte jucaus.Bine inteles ca a fost luat si legat la loc,de unde ma privea cu o privire atit de patrunzatoare ca o simt si acum cind scriu aceste rinduri,o privire plina de ura
Maria Cristina Vampirism tipic scorpionic...
..de la zero te refaci!...
...cine spune treburile alea? cu ce autoritate???
Am reactionat, da!
...uneori mai bine o reactie, decat golul din suflet.
Anca Tautu A fost conjunctie Mercur-Saturn miercuri - scrie in buletin
Eu mai stiu ca visul ne mai arata si cam incotro ne uitam, cu starea nu cu mintea. Fara incredere, mobilizarea nu prea functioneaza, sau functioneaza cu opinteli. Eu am o relatie buna cu visele mele, dar le ofer toata increderea mea, nu ma uit la ele ca la "o fi ceva si cu visele astea". Stiu ca imi arata ce am de vazut. Mi-au aratat si Lumina si Intunericul, in etape diferite. Au fost perioade in care ma visam in furtuna, in intuneric, cu telefon nefunctional - visul a revenit de cateva ori in cativa ani. Duap cum in 2et012-2013 visam Lumina la care nu ma puteam uita, fie ca eram in casa fie ca eram afara..Cand suntem in asteptare linistita primim indrumare, Altfel ni se mai arata si pe unde umbla mintea si nevoile noastre. Eu zic sa primiti mesajele si sa transmiteti ca vreti sa le folositi. Ca vrei sa faceti schimbarea, ca sa schimbati culorile si subiectele. Daca vreti
Anca Tautu Da, chiar asa, cine si de ce zice ce zice ? Si de ce sa lasi sa te bulverseze ceva ce zice cineva ? Singurul adevar pentru fiecare dintre noi, este cel pe care il acceptam. Construim din ceea ce acceptam. Prin urmare, din ce construiti acum ? Din credinta voastra sau din asteptarile altora ? Mersul este diferit, in functie de baza pe care construim, in functie de motivatia cu care construim. Daca construiesc ca sa demonstrez, construiesc greu. Daca construiesc pentru ca imi place, construiesc usor - si va spun asta din toata experienta traita de mine, in ambele ipostaze, astfel incat sa ajunga la voi si intelesul si bucuria. Uneori nu vedem diferenta.
Loredana Chiperi Am citit aseara indrumarile scrise de tine, Anca, aici, pegrup. Si cu incredere, aseara, am pus o intrebare. N-am visat nimic sau cel putin nu mi-am amintit nimic. Astazi, am avut o stare de a sta cu mine, in interiorul meu. Si mi-am propus sa scriu despre conjunctia Venus - Pluton. Mi-a luat ceva timp dar mi-a placut pentru ca am intrat in zone greu accesibile din interiorul meu. acum citind comenturile si recitind ce ai scris, mi-am adus aminte intrebarea mea. Wooow, astazi, prin exercitiul de a scrie despre Venus - Pluton, am primit raspuns ce sa fac
Recunoscatoare pentru tot ce am primit, pentru tot ce pot sa primesc de acum incolo, recunoscatoare ca esti parte din viata mea. Multumesc din suflet <3
Anca Tautu Multumim pentru incurajare ... te cam joci cu mintea mea
primim exercitiul.
Loredana Chiperi adica, cum ma joc cu mintea ta?
Anca Tautu Adica inima se umple de bucurie, mintea se antreneaza sa nu prinda viteza
Loredana Chiperi Sa prinda si mintea viteza pe masura bucuriei inimii <3
Anca Tautu Aici a scris Loredana despre conjunctia Venus-Pluton :
www.facebook.com/TineBalanta-1458078991152302/...
TineBalanta
Autor · 586 de aprecieri
Fotografia postată de TineBalanta.
Anca Tautu Execitiul meu : am in vedere niste directii de actiune si, ma gandeam la potrivirea momentelor intr-o inlantuire careia sa-i fac fata. Cu accent pe una din directii, pe care n-am miscat decat ca viziune. Si ce s-a potrivit astazi ? Pauza ... pana acum jumate de ora si, se cere si in continuare, Chiar daca unele chestii dau navala, chiar daca teoretic "sunt in urma" - asta tot dupa criteriile mintii mele. Doua-trei idei de asezare in flux si pauza. Cam asa.
Anca Tautu Dupa cum am scris si in postare, Universul (sau cine stiti voi ca este pe acolo pe sus) nu raspunde cu DA si NU. Daca va uitati in urma, in vioata voastra, niciodata nu ni s-a raspuns astfel. Raspunsul vine prin traire, prin sentiment, prin stare si printr-o claritate instantanee, care apare cand lasam garda jos, cand nu mai pandim Universul, stocmai pentru ca avem incredere. Lectia anului acesta a fost dobandirea si instaurarea increderii, in noi, in puterea noastra de a merge mai departe. Deja iesim din lectia asta deci, deja lipsa increderii (adica prezenta indoielii) opreste procesul de materializare. Ata a fost ideea de baza mereu, dar, mai ales acum.
Maria Cristina Ma cam sperie termenul asta de "opreste"...