Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!
As reveni la filmuletul acesta, astazi.
Poate va mai amintiti - nu mai stiu in ce context am vorbit, aici, individual, sau la ateliere - despre "refacerea filmului" ... dpdv energetic, reluam mental si emotional o experienta si o derulam asa cum intelegem acum ca ne-ar fi fost potrivit atunci. Energetic se reconstruieste (compenseaza) firul actiunii, in sensul ca nu se schimba ce s-a intamplat, dar se schimba perspectiva asupra celor intamplate, a tuturor celor implicati, ceea ce genereaza, din acest moment, un mod nou de interactiune, intre implicati. Sper ca e destul de clar
Raluca Ra Este clar si observ la mine ca repetandu-se imagini sau situatii antice mi-e usor sa vad ancora. E ca atunci cand vezi un film de 10 ori si , firesc, stii caracterul personajelor si replica si toate detaliile. Practic, aducand asta in planul acestei vieti asteptarile s-au dizolvat. Si in momentul in care urmeaza episodul x privesti cu alti ochi, simti diferit. Rezistenta nu mai e si chiar zambesti. Cand se clarifica in interior situatia ancora se ridica si sunt usoara. Toate astea se pot intelege intr-o fractiune de secunda sau ore, zile. Deschidem sufletul, relaxam mintea.
anca
The administrator has disabled public write access.