• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 16-21 octombrie 2016

16-21 octombrie 2016 8 years 1 month ago #753

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Va transmit niste idei, foarte simplu si concis.
    Le folositi daca si cum vi se potriveste.

Toata povestea asta cu increderea se refera de fapt la centrul nostru de greutate.
    Chestiunea este simpla.
    Avem un “centru de greutate” – cel putin, asa am invatat la scoala :)
    Daca acceptam ca avem acest centru de greutate, inseamna ca STIM ca, rolul acestui centru este de a ne stabiliza.
    Prin urmare, orice facem, putem face din acest centru, pentru a da forta de impact gestului nostru – vorbim de impactul energetic, care duce la materializare.
    Oricum s-ar numi acest centru – si exista mai multe variante – el reprezinta punctul zero, din care energia noastra se raspandeste, partial cu girul constientei noastre, partial sub influenta inconstientei noastre.
    Este centrul de “forta”, care este liber de orice influenta interioara sau exterioara.
    Pe masura ce energia se misca pe directia scopului ales, apar si influentele exterioare care, genereaza influente interioare ca reactie la stimulul exterior.
    Lumea Noua presupune potrivire constienta in flux, oricare ar fi intelesul si nivelul constientei. Atat timp cat vrei sa te potrivesti in schema, schema te ajuta sa te potrivesti – pe acelasi principiu al increderii.
    Iar in centrul de greutate increderea este totala.
    Raportati-va la centrul acesta cand va repozitionati in orice situatie.
    In centrul acesta fiind, perceptia indrumarii (inimii si sufletului) este clara.
    Si puterea personala este maxima, deplina.
    Oricum, purtati centrul mereu in constructia voastra.
    Folositi-l.

Din acest motiv am avut nevoie de exercitiul anului acesta – al increderii in alegerile noastre.
    Increderea aduce solutia si rezultatul. Pentru ca aduce claritate.

Am vazut anul acesta tot felul de situatii, si oameni care erau convinsi ca le este frica, sau ca iar o iau de la capat in ceea ce considerau ei ca este esecul lor.
    Unii s-au mobilizat si au schimbat situatia.
    Altii s-au mobilizat si inca schimba, dar cu alta stare.
    Unii spun ca inca le este frica – culmea, de binele lor.
    Eu am o intrebare simpla :
    Chiar credeti ca Universul, sau cine o fi acolo sus, ne incurca ?
    Daca scopul ar fi evolutia, ne ce ne-ar sabota tocmai sursa ?

Din punctul meu de vedere, cu informatiile care mai ajung la noi, pe diferite canale, inclusiv pe firul scurt, si cu argumente astrologice, eu chiar cred ca suntem deja in Lumea Noua. Dar avem incredere sa o recunoastem ? avem incredere ca am fost in stare sa ajungem aici ?

Ceea ce ar fi de facut acum, ar fi sa ne stabilizam in Lumea Noua.
    Deci, tot la centrul de greutate am ajuns :)

Si chiar daca toata povestea asta ramane o poveste – adica n-ar fi “adevarata” – tot ce am facut a fost pentru cresterea si dezvoltarea noastra.
    Dar daca nu este doar o poveste ? daca chiar am ajuns acolo ?
    Prin urmare, ca sa vedem Lumea Noua ar fi potrivit sa ne uitam la ea.
    Si daca pendulam intre lumi, in functie de vibratia momentului, sau a experientei in care ne implicam, devine important sa alegem experimentarea in energia Lumii Noi.

Chiar asa pot alege :
    Sunt in Lumina Divina, in Lumea Noua.
    Aleg sa derulez “aceasta experienta” in energia Lumii Noi.
    Port aceasta discutie in Lumea Noua.
    Fac acest lucru in Lumea Noua.
    Ma plimb in Lumea Noua.
    Respir in Lumea Noua.
    Si ce mai faceti voi.

Ca sa traim in Lumea Noua devine important sa ne raportam la ea.
    Sa STIM ca este in fata noastra, ca suntem acolo, in Lumea Noua.
    Si vom incepe sa o vedem.

Zilele acestea am alunecat fara sa-mi dau seama.
    Nu mi-am pierdut increderea in mine sau in ceea ce fac, dar mi-am pierdut increderea in efortul pe care il fac altii si, m-am judecat pentru ca n-am reusit sa transmit mai clar.
    Astfel ca, va eliberez (si pe voi) de sarcinile pe care vi le-ati asumat, ca sa ma testati :)

Chiar suntem in centrul de greutate, in claritate si in deplinatatea puterii personale.
    De acolo porim in fiecare dimineata.
    De acolo emitem tot, inclusiv fiecare expiratie.
    De acolo stabilizam fundatia si, de la Craciun incepem sa construim, in efortul colectiv.
    Intre timp, fiecare se construieste pe sine.
    Mutati focalizarea de pe constructia exterioara, pe constructia interioara.
    Bucurati-va de rezultate.
    Este foarte important sa va vedeti rezultatele – pentru ca totul este un rezultat, indiferent cum pare.
    Mai vorbim - vad ca au iesit cam multe randuri, initial erau mai putine idei.
    anca
    The administrator has disabled public write access.

16-21 octombrie 2016 8 years 1 month ago #754

• raluca
    • raluca's Avatar
    • New Member
    • Thank you received: 5
    Buna ziua dragilor! Am nevoie de sustinerea voastra in sensul unei gazduiri de doua zile in Bucuresti (incepand de duminica aceasta - seara pana marti, inclusiv). Poate stiti pe cineva care ma poate ajuta in sensul acesta. Multumesc! :)

16-21 octombrie 2016 8 years 4 weeks ago #755

• mihaela
    • mihaela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 8
    Am mutat pe ceea ce se cheama constructia interioara de pe ceea exterioasa..si cind ridic ochii am inceput sa vad cresterea unui zid mare...care a devenit atit de mare in ultimele saptamini ca nu prea se mai vede nimic dupa...Aici acum Pare ca e bine dar peste un minut e negura si nestiinta...

16-21 octombrie 2016 8 years 4 weeks ago #756

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    mihaela wrote:
    Am mutat pe ceea ce se cheama constructia interioara de pe ceea exterioasa..si cind ridic ochii am inceput sa vad cresterea unui zid mare...care a devenit atit de mare in ultimele saptamini ca nu prea se mai vede nimic dupa...Aici acum Pare ca e bine dar peste un minut e negura si nestiinta...

Mihaela, iesi pe strada :) la lumina, printre oameni.
    Fa un exercitiu, coloreaza zidul si negura aia. Nestiinta e buna uneori, si suntem dusi pana la limita la care nu mai vrem sa stim. Din momentul acela simtim din ce in ce mai clar.
    Confirmarile vin dupa ce ne miscam.
    Concentrarea pe interior ne ajuta sa simtim si in felul acesta stim, fara sa judecam.
    anca

16-21 octombrie 2016 8 years 4 weeks ago #757

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    adminanca wrote:
    mihaela wrote:

Mihaela, iesi pe strada :) la lumina, printre oameni.
    Fa un exercitiu, coloreaza zidul si negura aia. Nestiinta e buna uneori, si suntem dusi pana la limita la care nu mai vrem sa stim. Din momentul acela simtim din ce in ce mai clar.
    Confirmarile vin dupa ce ne miscam.
    Concentrarea pe interior ne ajuta sa simtim si in felul acesta stim, fara sa judecam.
    te.

Sunt etape in care, fara sa fim multumiti de tot ce am facut,recunoscatori ca suntem si avem ocazia sa facem mai mult, nu suntem lasati sa mergem mai departe.
    anca
    Time to create page: 0.092 seconds