Salutari tuturor,
Eu am revenit dupa trei zile de astro-medicala, de stat cu ochii-n harti si de schimb de experienta astro, cu somn din plin noptea.
Am inceput ultima saptamana de miscare aparent retrograda a planetei Mercur. Eu am imboldul sa subliniez potentialul deja descris in buletin.
Pentru cine urmareste si aspectele :
Daca urmariti mecanismul interactiunilor, vedeti ca la Luna Plina cand Mercur revine direct, se formeaza si trigonul cu Jupiter (deja direct) cu orb 1 grad, precum si inconjunctie cu Saturn (retrograd) tot orb 1 grad.
Eu nu prea vorbesc despre inconjunctii, dar ma uit la ele
Mi se pare important acum sa avem curaj sa abordm ceea ce ni se pare noua ca ar fi inabordabil.
Daca ati lucrat deja cu “intrebarile potrivite” este posibil sa aveti deja ganduri si idei noi, si/sau ceva mai multa claritate. Pana la Luna Plina avem un interval foarte creativ si dinamic dpdv mental. Se pot naste planuri, strategii de lucru cu noile ganduri si idei.
Ne putem adapta mai usor convingerile, reperele, pot apare confirmari pentru alegerile facute sau ca sa avem curaj sa facem alegerile pe care le simtim potrivite pentru noi.
Aveti incredere ... creste increderea de fapt, cumva pe nevazute, lasati-o sa creasca, n-o bruiati cu tot felul de intrebari . Cum ar fi sa va legati la ochi cateva minute in fiecare zi ? eventual de mai multe ori pe zi ? Incercati exercitiul acesta – zic eu ca nu este suficient sa inchidem ochii, pentru ca STIM ca-i putem deschide oricand.
Despre intrebarile potrivite, am dezvoltat niste idei din buletinul anterior, intr-o postare, pe care o gasiti aici :
astromercur.blogspot.ro/2016/05/ce-facem...nii-noi-in-taur.html