• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 6-12 mai 2016

6-12 mai 2016 8 years 6 months ago #669

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Comentarii din grupul facebook :

Anca Naidin exista o deosebire intre a ti place si a vrea? adica eu gandesc asa: daca imi place ceva vreau acel ceva iar daca vreau ceva este pt ca imi place.

Anca Naidin normal poate sa ti placa multe si doar sa admiri sau sa te bucuri de ele dar nu am inteles de fapt de ce e important sa se faca o deosebire intre cele doua. emoticon smile imi scapa

Anca Tautu Pentru ca poti sa vrei ceva, din foarte multe motive, si sa nu-ti placa totusi emoticon smile ... zic eu.

Anca Naidin aaaaaaaaaaaaaha, am inteles ideea emoticon wink

Anca Naidin nu ma gandisem ca exista si asta emoticon smile

Maria Cristina Ca o "confirmare", da, lucruri care nu-mi plac, dar pe care nici nu le vreau - eu omulet. Si totusi se "intampla" si vad ca sunt in "grafic".

Anca Tautu Eu cred ca nu este suficient sa nu le vreau, chiar si cand nu-mi plac, ca sa nu se materializeze. Depinde cum nu-mi place - daca am investit acolo o emotie si o eticheta-judecata, le materializez. Daca nu le vreau, cu implicare emotionala - refuz - atunci le materializez. Eu cred ca este important sa dispara din campul atentiei mele. Daca le acord atentie, sub orice forma, le materializez.
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    Time to create page: 0.077 seconds