Din grupul de pe facebook - fara sa mai sterg "bucataria" facebook
Maria Cristina Spuneati sa iesim deja de pe vindecare si sa intram pe ce vrem sa cream. Dar eu, din cum se deruleaza experienta, vad ca sunt pe vindecare, fiindca curg zilnic conjuncturi de ranire. Nu mai este cazul sa spun ca apar pt constientizare, pt ca le stiu deja si le recunosc. Dar noile reactii, perceptii si comportamente, pe care inteleg eu ca le-as adopta de dincolo de vindecare, acum vad ca nu le manifest. Dimpotriva. Sa inteleg ca asta fac de fapt incepand de acum incolo, in acest ciclu lunar? Ma simt ca o oala sub presiune emoticon smile
Îmi place · Răspunde · 1 · 11 martie la 08:27
Anca Tautu
Anca Tautu Oala sub presiune are rolul sa te depresurizeze de fapt. Presiunea lucreaza pana te aduce in punctul in care schimbi directia pe care esti atenta - adica incepi sa te uiti la ce construiesti, ca sa stii cum sa te uiti de fapt la ce vrei sa construiesti. Eu nu inteleg sa folosesc o "procedura" pentru asta. Eu inteleg ca dirijez atentia - scurt si ferm, aleg directia pe care ma uit ... si stiu ca scot din peisaj ce nu vrea, ce nu mai vreau ... cand stiu asta, acel ceva a iesit deja din peisaj si eu nu caut dovezi, mi-e suficient sa stiu. Si daca mai apre, gestionez momentul, scurt si ferm, fara sa caut "de ce"-urile. Eu cred ca am iesit din timpul "de ce"-urilor. Constientizarile se produc daca asta inteleg eu ca fac, la fiecare moment potrivit. Orice ar vrea mintea mea prin "de ce" -uri, nu este important - decat daca simt si imboldul interior, al sufletului, de a urma un "de ce". Dar in vremurile astea, sufletul intra direct pe frecventa constientizarii, daca si cand trebuie, fara prea multa tevatura mentala. Viteza fluxului este mare, gandirea logica nu poate tine pasulu, deci, important este sa avem incredere in derularea interioara a procesului - similar digestiei de exemplu ... stii ca se face dar nu o controlezi, decat prin alegerea de a manca sa nu anumite lucruri.
Îmi place · Răspunde · 2 · 11 martie la 13:01
Corina Barbulescu
Corina Barbulescu Cum interpretam daca lucrurile la care visam noi apar la cei din jurul nostru ?...bineinteles nu pierdem increderea .. depasim dezamagirea .. ar mai fii ceva de inteles/adresat ???
Multumim
Îmi place · Răspunde · 1 · 12 martie la 23:45
Anca Tautu
Anca Tautu La chestia asta lucrez si eu, pe o anumita directie emoticon smile si partea interesanta este ca pe unii i-am starnit, pe altii i-am impins, au ajuns pana la un "capat" ca sa zic asa si eu inca lucrez emoticon smile Din ce vad eu la mine, cred ca motivatia mai trebuie asezata cumva, cred ca undeva exista o "solutie" de urgenta pe care stiu ca pot sa o folosesc, astfel ca undeva pe flux apare o scurgere de energie, de focalizare. Dar, depinde totusi de subiect si de cum se vede el pe harta. Depinde daca este ceva ce chiar avem in plan, sau care chiar ne trebuie, chiar este de materializat prin noi. Si, functioneaza si aici totusi ideea ca daca-mi trebuie atunci se face ... si vorbim si in sensul complementar, cu referire la situatia care vrem sa o schimbam ca sa ajungem la ce vrem de fapt - aici e vorba ca daca nu-mi mai trebuie situatia (in care nu am ce-mi doresc) atunci ies din ea, ies din tipar, si stiu ca asta fac. Mie a inceput sa-mi iasa figura, pe segmente scurte de timp, acum consolidez emoticon smile
Îmi place · Răspunde · 2 · Ieri la 00:36
Corina Barbulescu
Corina Barbulescu Si as mai zice ca poate e un indiciu al drumului , ca e pentru noi ,din moment ce ne atragem astfel de intamplari prin apropiere..
Daca ma uit la harta si cum au decurs lucrurile prin viata mea cred ca din subconstient proiectez schimbari in modul cel mai prietenos pentru omulet Asa ca tot inainte cu incredere