• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 22-29 februarie 2016

22-29 februarie 2016 8 years 9 months ago #645

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Poftiti va rog :)
    Saptamana trecuta nu am deschis subiectul saptamanii pe Forum si nu a reclamat nimeni :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.

22-29 februarie 2016 8 years 9 months ago #646

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    adminanca wrote:
    Poftiti va rog :)
    Saptamana trecuta nu am deschis subiectul saptamanii pe Forum si nu a reclamat nimeni :)

Sambata viitoare duc Atelierul Astro Mercur la Chisinau, la Centrul de Astrologie din Moldova - prietenii care au fost la noi la simpozion. Daca aveti prieteni peste Prut curioasi in ale astrologiei, avem ocazia sa ne cunoastem.

Va indemn sa primiti faza de Luna Plina de maine cu seninatate si liniste deplina. Putem transforma tensiunea in instrument de lucru. Va astept cu observatii personale, pentru ca ne sunt tuturor de folos.
    anca

22-29 februarie 2016 8 years 9 months ago #647

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Multumesc pentru linistea pe care mi-o oferiti
    emoticon smile
    imi prinde foarte bine
    emoticon smile

Totusi, fiti prezenti zilele astea ... urmati orice imbold de a “intelege” altfel.
    Putem avea idei foarte inspirate.
    Am scris eu niste ganduri pe blog si m-am straduit sa fie cat mai simplu si palpabil, dar mintea noastra inca se straduieste sa coopereze cu ceea ce putem noi intelege ca este constienta, starea de constienta, care, in viziunea mea este dincolo de planul mental asa cum il intelegem noi acum.
    Avem cateva zile de elasticitate crescuta a mintii, precum si dorinta de a intelege si de a primi de fapt intelesurile.
    Simultan, mecanismul intuitiv isi face loc sa se desfasoare mai mult, mai cursiv, in flux, pe nivelul urmator al fluxului.
    Ce vesti aveti de la Luna Plina ?
    Eu am descoperit niste lucruri foarte interesante, despre stadiul actiunilor mele – mai ales despre blocaje – si despre ce pot si cum sa fac ca sa optimizez lucrurile. Dar, m-am lasat condusa de inspiratie ... mi-a venit sa fac ceva si, n-am gandit “fac mai tarziu”, am facut atunci ...
    Despre asta poate fi vorba cand ne lasam inspirati, este important sa urmam inspiratia.
    Spor maxim :)
    Eu apar mai rar zilele astea, dar asta nu va opreste sa faceti schimb de impresii.
    anca
    The following user(s) said Thank You: MariaAstro
    Time to create page: 0.081 seconds