Multumesc pentru linistea pe care mi-o oferiti
emoticon smile
imi prinde foarte bine
emoticon smile
Totusi, fiti prezenti zilele astea ... urmati orice imbold de a “intelege” altfel.
Putem avea idei foarte inspirate.
Am scris eu niste ganduri pe blog si m-am straduit sa fie cat mai simplu si palpabil, dar mintea noastra inca se straduieste sa coopereze cu ceea ce putem noi intelege ca este constienta, starea de constienta, care, in viziunea mea este dincolo de planul mental asa cum il intelegem noi acum.
Avem cateva zile de elasticitate crescuta a mintii, precum si dorinta de a intelege si de a primi de fapt intelesurile.
Simultan, mecanismul intuitiv isi face loc sa se desfasoare mai mult, mai cursiv, in flux, pe nivelul urmator al fluxului.
Ce vesti aveti de la Luna Plina ?
Eu am descoperit niste lucruri foarte interesante, despre stadiul actiunilor mele – mai ales despre blocaje – si despre ce pot si cum sa fac ca sa optimizez lucrurile. Dar, m-am lasat condusa de inspiratie ... mi-a venit sa fac ceva si, n-am gandit “fac mai tarziu”, am facut atunci ...
Despre asta poate fi vorba cand ne lasam inspirati, este important sa urmam inspiratia.
Spor maxim
Eu apar mai rar zilele astea, dar asta nu va opreste sa faceti schimb de impresii.