• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 8-14 februarie 2016

8-14 februarie 2016 8 years 9 months ago #642

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Poftiti va rog :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.

8-14 februarie 2016 8 years 9 months ago #643

• mihaela
    • mihaela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 8
    Inca o saptamina care incepe cu un sentiment ca ma aflu intr-un mixer.Un mixer ce se afla intr-o continua miscare,mixer care e plin de idee,incertitudini si care imi da aceia stare de a nu imi gasi locul.Da uni pot sa spuna ca sunt intr-un loc nou si e normal sa fie asa.Se poate dar eu am calatorit destul de mult si sunt obisnuita sa schimb locurile si sa intilnesc oameni noi dar in nici una dintre aceste experiente nu am avut acest fel de sentiment.E o nesiguranta amestecata cu o teama.Teama pentru ce sau de ce?Nu stiu.
    Pe linga toate acestea am si o tusa care se desclanseaza de cele mai multe ori atunci cind vorbesc cu cineva sau cind mi se vorbeste.
    The following user(s) said Thank You: adminanca

8-14 februarie 2016 8 years 9 months ago #644

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    mihaela wrote:
    Inca o saptamina care incepe cu un sentiment ca ma aflu intr-un mixer.Un mixer ce se afla intr-o continua miscare,mixer care e plin de idee,incertitudini si care imi da aceia stare de a nu imi gasi locul.Da uni pot sa spuna ca sunt intr-un loc nou si e normal sa fie asa.Se poate dar eu am calatorit destul de mult si sunt obisnuita sa schimb locurile si sa intilnesc oameni noi dar in nici una dintre aceste experiente nu am avut acest fel de sentiment.E o nesiguranta amestecata cu o teama.Teama pentru ce sau de ce?Nu stiu.
    Pe linga toate acestea am si o tusa care se desclanseaza de cele mai multe ori atunci cind vorbesc cu cineva sau cind mi se vorbeste.

Tusea prelucreaza emisia ... in functie de cum tusim, putem intelege daca emitem nepotrivit, sau mai mult decat ar fi potrivit, sau mai putin. Mai ales cand nu emitem, fie atat cat ar fi potrivit fie in vibratie nepotrivita.

Eu va indemn ca atunci cand observati ca nu sunteti in forma buna, frumoasa (ca sa nu zic in armonie si sa trecem pe langa cuvantul asta) sa faceti un efort sa schimbati subiectul gandurilor, macar pentru un timp scurt. Cautati sa aveti o alta preocupare, sau altele, pana se redreseaza, din mers, starea interioara. Altfel, presiunea pe care o simtim sapa si patrunde tot mai adanc. Gasim ceva care sa ne placa si care sa ne ridice nivelul interior.
    anca
    Time to create page: 0.083 seconds