De pe grupul facebook (ieri 03 febr):
Oricum a fost ziua de astazi, ceva anume este posibil sa fi generat (d)in interiorul nostru, o anume determinare pentru a construi, pentru a ne implica cu incredere si fermitate in ceea ce am ales. Poate chiar acum am ales sau poate am ales mai inainte si acum am simtit fermitatea asumarii, implicarii ...
Daca nu s-a simtit nimic in felul acesta, este posibil sa ne trezim maine cu o astfel de stare, sau poate o simtim la noapte, poate un vis sa ne indrume si sa ne transmita un indemn.
Cumva, invingem o retinere, o temere, ceva care nu ne lasa sa ne avantam spre un viitor pe care, este posibil sa-l simtim din ce in ce mai ... palpabil.
Poate reevaluati senzatile, impresiile, gandurile. Ideile. Starea.
Poate descifrati niste intelesuri dupa ce identificati trairea.
Corina Barbulescu Eu sunt in acelasi film..foarte interesant..de suspans , adica simt/stiu /sunt pregatita pentru ceva wow !!! care inca nu are contur. Si da , azi am mai vazut cateva indicii astrologice care imi re re confirma trairea si singura mea grija sa nu intru in nerabdare in urmatoarele saptamani..
Corina Barbulescu Dar scriind m-a pocnit gandul ca nu e nimic intamplator prin Univers si sunt lasata sa vad/anticipez lucrul asta cu un scop...hmmm o fii cazul sa cer indrumare ??? sau e doar premiu sa mai am putina rabdarica...? vedem..vedem
Anca Tautu Corina e simplu ..
Pentru indrumare, eu am setat o cerere mereu valabila, continuu, „eu stiu” ca sunt indrumata – asta presupune ca am cerut, accept si folosesc indrumarea.
Chestiunea este daca se observa indrumarea si daca este folosita.
Apoi, ca intr-o schema logica de „programare” :
Eu stiu ca : daca acum ceea ce am eu de facut este sa am rabdare, atunci asta fac. Am rabdare – asta presupune ca am acceptat acest lucru si urmaresc sa vad cand termin de facut asta emoticon smile
Daca am altceva de facut, atunci stiu ca voi sti ce am de facut si cand anume – asta presupune ca functioneaza setarea de mai sus, cu indrumarea. Si, asta presupune ca sunt disponibil sa ma misc dupa cum stiu ca voi simti sa ma misc – asta poate declansa miscarea chiar acum, daca asta este potrivit a fi facut acum (adica sa ma misc).
Astfel, functionand in acest mod, a cere indrumare este necesar mintii noastre, pentru ca o oprim si o organizam, o refolcalizam pe indrumarea care, deja functiona si poate ca nu era observata.
Si asta ne mai ajuta sa ne regrupam in centrul de greutate, sa mai scoatem din campul atentiei ce nu ne mai trebuie. Indrumarea este mereu activata si in functiune la capacitatea maxim posibil a fi gestionata de omulet. Cam asa vad eu, acum.
Cristina Noua Eu am "ganduri" in cuvinte simple. Imi rasare in mine (nu in minte
) cate un cuvant. Saptamana trecuta Demnitate, acum vad ca Onoare.
Anca Tautu Si oare nu asta experimentezi ?
Anca Tautu regasirea, reinstaurarea, maifestarea ...
Corina Barbulescu Aha ! multumesc ,acum citind asta recunosc ca simt indrumarea si incurajarea ...dusa fiind spre un loc frumos dar legata la ochi asa cum se face cu surprizele
deosebite
Apoi am primit azi noapte un vis in care eram intr-un magazin de pantofi .. foarte intortocheat , nu imi placea nimic ce era pe acolo , m am gandit la cati pantofi am ..si am realizat ca nu mai imi trebuie
Daca , in mod normal e "ciudat" o femeie sa gandeasca nu ii mai trebuie pantofi dpdv vis eu inteleg ca e o incurajare sa fiu in liniste
Multumim frumos !
Anca Tautu adica ai tot ce-ti trebuie ... adica esti pregatita ... ai cum (cu ce) sa mergi pe drum, ... deci mergi, deja, ceea ce este "normal"