Comentarii din grupul facebook :
Eu va indemn constructiv, ca de obicei emoticon smile
Sa ne uitam mai intai la ce putem folosi ca sa obtinem rezultate, astfel indiciile care „sperie” pot deveni chiar inactive emoticon smile
Noaptea asta poate fi foarte „inspirata”. Fie ca apar informatii, fie ca apare o stare de determinare interioara, care ne „trage” catre undeva, catre ceva.
Reevaluati indiciile zilei de azi, eventual de aseara, azi-nopate.
Primiti-le si apoi se vor aseza intr-o logica pe care este posibil sa n-o vedeti acum, dar care ar putea sa para foarte simpla dupa ce se dezvaluie.
Poate fi ziua de astazi un reper important, prin modul in care s-a derulat, prin ce ne-a adus. Dar vedem si intelegem dupa ce depasim emotia, traind-o, nu prin evitare, prin inabusire, eventual prin argumentare.
Uitati-va de cate ori aveti nevoie, nu va grabiti sa sezati totul in logica cu care sunteti obisnuiti deja.
Cereti mai mult.
Nu intrebati pe altcineva, lansati intrebarile inauntru.
Vorbiti cu Luna emoticon smile
Pot fi si multe lucruri care nu va plac sau care va starnesc ceva-orice pe dinauntru, poate chiar inexplicabil.
Reveniti la Luna, stiind ca este acolo o energie care va raspunde.
Baia energetica are de toate, dar noi activam acele energii asupra carora ne indreptam atentia. Chiar daca se produc efecte aparent „nedorite”, ceea ce alegem noi sa folosim produce efecte mai puternice care pot stabiliza dezechilibrul si pot da sensul de dezvoltare dorit situatiilor pe care le traversam.
Suntem in intractiune, nimic nu e in plus si nimic nu lipseste, dar noi alegem ce folosim dupa cum ne orientam atentia – putem incarca sau descarca energetic o situatie, o experienta.
Cristina Noua luna e in descrestere si ma observ ca nu tind sa incarc inca nimic, mai curand vad ca benefica este acum o descarcare emoticon smile toate la timpul lor..
)
Anca Tautu Eu vorbeam pe termen scurt eventual "instant" despre incarcare-decarcare, din mers ... nu ma refeream la planurile pe termen lung, cu toate ca este valabil, pentru orice tip de actiune. Am vrut sa fie un indemn pentru a traversa mai repede si mai simplu prin situatiile pe care le consideram noi presante.
Anca Tautu Pe Luna in descrestere putem incarca in sensul materializarii, concretizarii, pentru a aduce in forma, in fizic, pentru a "inchide".
Corina Barbulescu Da, am vazut mici bruiaje azi si ma bucuram ca le-am luat cu blandete Apoi spre seara info si ganduri care iar ma dau peste cap ...hmmm
Anca Tautu Corina te dau peste cap gandurile carora le dai puterea sa te dea peste cap emoticon smile gandurile capata puterea de a produce efecte din noi, din emotiile noastre, din puterea interiorului nostru, din cat de adevarate le consideram ca sunt, zic eu. Dupa ce nu le mai dai putere nu mai produc efecte.