• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 24-31 ianuarie 2016

24-31 ianuarie 2016 8 years 10 months ago #632

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    M-am straduit sa vin cu buletinul asta de ieri dimineata - asa am "gandit" eu, ca sa ne pregatim pentru Luna Plina. Dar totul s-a reorganizat astfel incat sa nu am linistea de a ma uita din nou si in detaliu pe harta Lunii Pline si de a scrie. Si astazi am inteles de ce :) au fost cateva zile de "eu cu mine" in care cred ca a fost mai potrivit sa gasim singuri niste indicii. Sa aveti puterea sa fiti sinceri cu voi si sa va desteleniti din toate intepenelile :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: MariaAstro

24-31 ianuarie 2016 8 years 9 months ago #633

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Comentariu din grupul facebook:

Mercur a revenit in mers direct dar eu cred ca e cam devreme pentru concluzii finale. Urmeaza ca Mercur sa strabata zona de "umbra" si sa refaca conjunctia cu Pluton (sambata) - cand ar putea fi "momentul adevarului" ... dar cand va fi si momentul deciziei "finale" pe etapa in curs. In functie de cum vom aborda acel moment, vom folosi constructiv si mai putin stresant momentul cuadraturii cu Uranus (luni)si apoi vom valorifica trigonul cu Jupiter (6 febr) - care trigon va fi in aceeasi zi cu conjunctia Venus-Pluton si cuadratura Venus-Uranus ... "momentul adevarului" partea a doua :)

Inca suntem in faza de "intelesuri" si de folosire a intelesurilor. Cam asa vad eu, ca flux in curgere pe care il putem folosi constructiv. Vom vedea cum vom traversa etapa si cum vom potrivi lucrurile.

Acum formulam concluzii "eu asta am inteles si asta vreau in continuare" dupa ce am vazut unde sunt acum.
    Apoi primesc cu incredere indrumarea care, ar fi potrivit sa apara inainte de sambata, eventual, ca sa ma asez mai bine in schema de lucru traversand conjunctia Mercur-Pluton. Aici nu e vorba doar de a lua o "decizie" si de constientizare, este vorba despre a simti decizia, de a o extrage de undeva din interior. Intelesurile alea nu vin "logic" ci vin brusc, printr-o traire. Cu acel inteles dezvolt apoi o logica mai inalta, dupa ce simt decizia si o accept (o iau) in mine.
    anca

24-31 ianuarie 2016 8 years 9 months ago #634

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Comentarii din grupul facebook :

Eu va indemn constructiv, ca de obicei emoticon smile
    Sa ne uitam mai intai la ce putem folosi ca sa obtinem rezultate, astfel indiciile care „sperie” pot deveni chiar inactive emoticon smile
    Noaptea asta poate fi foarte „inspirata”. Fie ca apar informatii, fie ca apare o stare de determinare interioara, care ne „trage” catre undeva, catre ceva.
    Reevaluati indiciile zilei de azi, eventual de aseara, azi-nopate.
    Primiti-le si apoi se vor aseza intr-o logica pe care este posibil sa n-o vedeti acum, dar care ar putea sa para foarte simpla dupa ce se dezvaluie.
    Poate fi ziua de astazi un reper important, prin modul in care s-a derulat, prin ce ne-a adus. Dar vedem si intelegem dupa ce depasim emotia, traind-o, nu prin evitare, prin inabusire, eventual prin argumentare.
    Uitati-va de cate ori aveti nevoie, nu va grabiti sa sezati totul in logica cu care sunteti obisnuiti deja.
    Cereti mai mult.
    Nu intrebati pe altcineva, lansati intrebarile inauntru.
    Vorbiti cu Luna emoticon smile
    Pot fi si multe lucruri care nu va plac sau care va starnesc ceva-orice pe dinauntru, poate chiar inexplicabil.
    Reveniti la Luna, stiind ca este acolo o energie care va raspunde.
    Baia energetica are de toate, dar noi activam acele energii asupra carora ne indreptam atentia. Chiar daca se produc efecte aparent „nedorite”, ceea ce alegem noi sa folosim produce efecte mai puternice care pot stabiliza dezechilibrul si pot da sensul de dezvoltare dorit situatiilor pe care le traversam.
    Suntem in intractiune, nimic nu e in plus si nimic nu lipseste, dar noi alegem ce folosim dupa cum ne orientam atentia – putem incarca sau descarca energetic o situatie, o experienta.

Cristina Noua luna e in descrestere si ma observ ca nu tind sa incarc inca nimic, mai curand vad ca benefica este acum o descarcare emoticon smile toate la timpul lor.. :))

Anca Tautu Eu vorbeam pe termen scurt eventual "instant" despre incarcare-decarcare, din mers ... nu ma refeream la planurile pe termen lung, cu toate ca este valabil, pentru orice tip de actiune. Am vrut sa fie un indemn pentru a traversa mai repede si mai simplu prin situatiile pe care le consideram noi presante.

Anca Tautu Pe Luna in descrestere putem incarca in sensul materializarii, concretizarii, pentru a aduce in forma, in fizic, pentru a "inchide".

Corina Barbulescu Da, am vazut mici bruiaje azi si ma bucuram ca le-am luat cu blandete Apoi spre seara info si ganduri care iar ma dau peste cap ...hmmm

Anca Tautu Corina te dau peste cap gandurile carora le dai puterea sa te dea peste cap emoticon smile gandurile capata puterea de a produce efecte din noi, din emotiile noastre, din puterea interiorului nostru, din cat de adevarate le consideram ca sunt, zic eu. Dupa ce nu le mai dai putere nu mai produc efecte.
    anca

24-31 ianuarie 2016 8 years 9 months ago #635

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Comentarii din grupul facebook :

Eu va indemn sa observati in seara asta gandurile si tendintele de a va uita intr-o directie anume – sau poate de a respinge ideea de a va uita.
    Probabil ca si azi si ieri ati tot primit semnale „subliminale” emoticon smile sau poate chiar evidente.
    Aveti curaj sa va lansati intr-o alegere, a voastra.
    Daca nu aveti astfel de preocupari, cereti un semn la noapte.
    Daca le aveti, potriviti-le intr-o schema, eventual fara prea multe detalii, pe care sa o materializati in continuare. Clarificati motivatia si scopul si transmiteti in baia energetica ce ati ales, dupa care „stiti” ca energia se reorganizeaza dupa cum este potrivit ca sa materializati rezultatul optim pentru voi acum – dar in fundal este alegerea voastra up-gradabila emoticon smile

Luciana Manole ieri am primit toata ziua mesaje prin 2 persoane pe care abia le cunosc, care mi au zis f clar, unele lucruri, dar nu stiu daca sunt mesaje sau e ceea ce am vrut eu sa aud. si de o saptmana ma confrunt cu numeroase stari ciudate, de la despresie la bucurie, de la incertitudine si deznadejde la siguranta si incredere....

Anca Tautu Baleiajul este normal pentru ca noi suntem in punctul in care alegem sa ne implicam sau nu, in ceea ce este de facut acum. Deci, e cu efort de ascultare din interior. Din afara vine si "ispita" de a nu alege, a de a alege altceva. Dar si semnalul din interior este puternic - am vorbit despre semnalele astea, putem relua.

Anca Tautu Este important sa facem pauza de gandire, in care nu etichetam nici un gand, nici o idee - informatie ... le lasam sa pluteasca cu drepturi egale emoticon smile

Luciana Manole greu greu... nu stiu ce sa aleg... emoticon smile

Anca Tautu Si vom simti "indemnul" ... negandit, este senzatia aceea ca "stii" , insotita de ceva bun in interior, cald, bucurie, entuziasm.

Anca Tautu daca simt retragerea si senzatia de rece, crispare, retinere, este semnul ca nu aia e directia

Anca Tautu nu exista nu stiu, nu mai ganditi "nu stiu" ... stam putin in liniste si ne amintim ca acolo inauntru "stiu"

Anca Tautu Deci, stiu ca stiu ... asta e starea in care intru si las lucrurile sa se desfasoare ... cand spun ca "nu stiu" generez situatia in care n-o sa stiu .... cand stiu ca stiu, generez raspunsul pe care il voi "sti" pur si simplu, dintr-o data

Anca Tautu eu astazi am raspuns la o intrebare de la radio, instant, fara sa gandesc raspunsul si, fara sa-l stiu logic ... a iesit, nici n-am apucat sa-mi dau seama ca vorbesc ... cam asa apar in mintea noastra raspunsurile noastre, fara sa le construim ... de asta este importanta pauza mentala emoticon smile ca sa aiba loc sa se arate

Anca Tautu Completari emoticon smile cum cerem indrumarea ? ... mai ales cand avem de luat decizii, este important sa alegem mai intai "ceva" si sa cerem indrumare ca sa intelegem cum ales - pentru noi sau pentru altii. Daca intreb "ce sa aleg?" nu-mi spune nimeni nimic, daca nu recunosc macar ce simt in legatura cu alegerea mea. Acum este vorba despre actul alegerii in sensul de implicare, nu doar aleg si mai vad eu ce fac.

Anca Tautu Deci : [Eu aleg „asta”. Daca este alegerea potrivita pentru mine acum, cer puterea si intelepciunea de a materializa „asta”]
    [Daca nu este alegerea potrivita pentru mine acum, cer indrumare ca sa vad asta, ca sa aleg altfel.]
    anca
    Time to create page: 0.090 seconds