• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 17-23 ianuarie 2016

17-23 ianuarie 2016 8 years 10 months ago #627

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Poftiti va rog :)
    Am reluat in buletin mecanismul folosirii influentelor unui ciclu al retrogradarii si va invit chiar si pe cei care nu stiti teoria astrologica sa exersati folosirea acestui mecanism – nu va trebuie toata teoria ca sa intelegeti cum folositi mecanismul acesta.
    Dar poate fi de mare folos in observarea interactiunii energetice.
    Este mai usor sa intelegem cu functioneaza acest mecanism in cazul planetei Mercur.
    Am lucrat anul trecut cu ciclul retrogradarii planetei Venus.
    Vom lucra anul acesta cu ciclul retrogradarii planetei Marte, incepand din jumatatea a doua a lunii februarie, astfel ca vom folosi experienta deja dobandita in exercitiul pe care l-am facut cu retrogradarea lui Mercur, de trei ori in fiecare an.
    anca
    The administrator has disabled public write access.

17-23 ianuarie 2016 8 years 10 months ago #628

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Daca aveti chemare, cereti astazi o clarificare (facem si rima :) )
    Dar, amintiti-va de bucurie, ca instrument.
    Cautati bucuria, motivati clarificarea cu si prin bucurie.
    Cereti sa vedeti cum asezati in planul vostru (mai restrans sau mai larg) ceea ce va bucura, astfel incat sa dezvoltati ceea ce v-ati propus. Dar nu prin acel efort care va rupe de (orice)altceva, ci prin varianta care va bucura.
    Poate mai intai descoperiti ce va bucura :)
    Astazi simtim mai clar, sau mai intens ceea ce duce la claritate.
    anca
    The following user(s) said Thank You: carmen B

17-23 ianuarie 2016 8 years 10 months ago #629

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Va reamintesc - ca poate ati uitat - ca suntem intre falcile "clestelui mental", mai mult sau mai putin inclestate :)
    Eu am observat ca daca lasam mintea libera, fara sa ne fixam pe o idee pentru ca stim noi ca "asa este", apar modificari de stare si de situatie imediat. Dar, nu le observam intotdeauna. Insa daca ne propunem asta, (sa observam si, stim ca vom vedea ce este de vazut) atunci lucrurile se clarifica, in functie de cat de libera lasam noi mintea.
    Prin urmare, daca sunteti intr-un "blocaj", de orice natura, aveti curajul sa nu mai controlati lucrurile - dar nu faceti asta cu frica de ce s-ar putea intampla. Faceti asta cu increderea ca voi construiti varianta potrivita momentului.
    cumva, acum ne lamurim cam ce si cum alegem pentru mai departe, fie intr-o chestiune anume cu care lucram, fie asa, la inspiratie :)
    anca
    Last Edit: 8 years 10 months ago by adminanca.

17-23 ianuarie 2016 8 years 10 months ago #630

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Comentarii din grupul facebook :

Cristina Noua Strict pentru azi (in succesiunea aspectelor saptamanii acesteia), alunecos careul Mercur-Lilith..dar destul de vizibil, gratie probabil retrogradarii lui Mercur.

Anca Tautu La ce tip de experienta te referi ? in ce fel alunecos ?

Cristina Noua Destul de limpezi informatiile de tip Mercur, destul de vizibila tendinta spre inferiorizare, descurajare.

Cristina Noua Cat despre careul Mercur-Uranus, la prima interactiune, in decembrie, acum imi dau seama cat de zapacita am fost (eu am scris atunci ca sunt, dar n-am realizat ca-s chiar asa de tare, scriam ca natal le am in trigon, cand de fapt le am chiar in careu Acum, la pasul al doilea, un fel de balansoar: pe un scaunel Mercur, pe capatul celalalt Uranus.

Anca Tautu Ok, acesta este "primul nivel" de analiza si experimentare ... descurajarea si zapaceala. Pasul urmator ar fi sa intelegem de unde vine si sa depasim descurajarea. Cuadratura cu Uranus, in etapa doi ne ajuta sa intelegem schimbarea potrivit a fi facuta...Vezi mai mult

Anca Tautu Descurajarea este o faza intermediara, foarte "normala" in logica divina ... pentru ca astfel ne crestem puterea, trecand prin descurajare si iesind de acolo.

Anca Tautu Si, antidotul pentru descurajare vine din conjunctia Jupiter-NN ... asa inteleg eu, daca ne uitam la "cum sa folosim" si nu la "ce se intampla" ... care este in trigon cu Mercur-Pluton. Asa ... metaforic vorbind, echipa (energetica) este mai tare decat orice provocare
    anca

17-23 ianuarie 2016 8 years 10 months ago #631

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Eu am avut asa un gand, in seara asta, postat pe pagina de facebook.
    Poate primiti vreo indrumare.

Folositi noaptea ce vine ca sa va organizati spatiul propriu, energetic.
    Cu mintea clara si inima convinsa :)
    Investiti increderea voastra in planul pe care il aveti deja, optimizati planul sau faceti un plan nou, urmand inspiratia pe care o aveti, chiar acum, chiar in noaptea aceasta, sau maine dimineata.
    Planul se construieste in spatiul propriu energetic, acolo modelam energia – construim, demolam, facem curatenie, ... dupa cum urmam sau nu „chemarea”.
    Poate identificati o chemare, in noaptea aceasta :)
    Poate simtiti un indemn, maine dimineata.
    Poate aveti o idee ... pastrati-o si mai vedeti voi ce faceti cu ea.
    anca
    Time to create page: 0.087 seconds