• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!
    • Page:
    • 1
    • 2

TOPIC: 21-27 decembrie 2015

21-27 decembrie 2015 8 years 10 months ago #616

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Salutari tuturor,
    O sa va transmit buletinul mai spre seara - in caz ca il asteapta cineva :)
    O sa fie un buletin pe doua saptamani, avand in vedere ca saptamana viitoare avem mai putine aspecte, dar mai multe schimbari de regim vibrational si, inceput de noi cicluri planetare.
    Si, ne gandim putin si la anul nou, altfel decat intr-o analiza astro, ca sa vedem cum negociem in noaptea dintre ani :)
    Zi frumoasa si astazi - iesiti la Soare.
    anca
    The administrator has disabled public write access.

21-27 decembrie 2015 8 years 10 months ago #617

• raluca
    • raluca's Avatar
    • New Member
    • Thank you received: 5
    Buna seara! Dupa cateva zile cu transformari, dureri de cap si nu numai, azi am revenit altfel pe Pamant. Incarcatura energetica a perioadei e intensa. Ma bucur sa inteleg ca ajung pe drumul meu intr-un moment si loc anume, doar pentru a cunoaste persoane, ca apoi sa inteleg ca am de mers mai departe. Calatoria continua si e placuta. Mercur, cel retrograd, vine pentru mine cu cateva optiuni de a incheia situatii diverse. Semne bune Anul Nou are :)
    The following user(s) said Thank You: adminanca

21-27 decembrie 2015 8 years 10 months ago #618

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    raluca wrote:
    Buna seara! Dupa cateva zile cu transformari, dureri de cap si nu numai, azi am revenit altfel pe Pamant. Incarcatura energetica a perioadei e intensa. Ma bucur sa inteleg ca ajung pe drumul meu intr-un moment si loc anume, doar pentru a cunoaste persoane, ca apoi sa inteleg ca am de mers mai departe. Calatoria continua si e placuta. Mercur, cel retrograd, vine pentru mine cu cateva optiuni de a incheia situatii diverse. Semne bune Anul Nou are :)

Durerile de cap mai apar si datorita presiunii din planul mental colectiv, mai ales daca suntem receptivi. Dar pot sa ne arate si o gandire autoagresiva, in anumite situatii. Astfel ca e bine sa ne observam putin inastfel de momente si sa vedem daca nu ne autosabotam cumva :)
    anca
    • Page:
    • 1
    • 2
    Time to create page: 0.085 seconds