• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!
    • Page:
    • 1
    • 2

TOPIC: 21-27 decembrie 2015

21-27 decembrie 2015 8 years 11 months ago #610

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Poftiti va rog :)

pentru cine urmareste aspectele astrale, am completat tabelul pentru ziua de sambata, cu cuadratura Uranus-Pluton (care se formeaza din nou dar la un orb de 2 grade) si cu trigonul Saturn - Uranus care deja incepe sa lucreze si cu care vom lucra mare parte din anul viitor.

exercitiul mental despre care vorbeam ne ajuta sa folosim momentul cuadraturii, sa acceptam varianta "noului" facand (continuand) schimbarea.

Spor.
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: Diana, MariaAstro

21-27 decembrie 2015 8 years 11 months ago #611

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Am facut o corectie in buletin, nu stiu de unde am luat si apare, in text, ora 8:13 pentru momentul solstitiului.
    Ora corecta este 6:48.
    Harta solstitiului de iarna practic ne arata tema anului pe care, calendaristic, il incepem pe 1 ianuarie.
    In ritmurile naturii, la solstitiul de iarna incepem sa crestem, in noua etapa.
    Eu lucrez acum la "schema" noului an, de fapt potrivesc impreuna ideile dezvoltate pe sectiuni, pana acum :)
    O sa includ in buletinul urmator viziunea mea si o sa vorbim la urmatoarea intalnire on-line, pe care zic eu acum ca o vom face dupa Luna Noua de pe 11 ianuarie.
    Voi face o inregistrare pe subiectul noului an si al primului ciclu al fazelor Lunii, pe care o voi posta in prima saptamana a anului, astfel incat cei care au timp si conditii de ascultare sa o poata accesa.
    Apoi vom face o intalnire pentru a detalia niste idei si pentru a raspunde la intrebari.
    Spor la pregatiri de sarbatori :)
    anca

21-27 decembrie 2015 8 years 11 months ago #612

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Si ... solstitiul de iarna "descarca"un potential deosebit de materializare, ca si cum am primi un imbold puternic de a ne "apuca de treaba", de a face ceea ce am gandit ca vom face. Daca aveti planuri la care ati tot visat pana acum, asezatile cumva in interior astfel incat sa simtiti cum faceti efectiv ceea ce va doriti. Faceti asta in modul potrivit fiecaruia, fie vizualizand, fie lucrand cu o lista, fie stabilind un "grafic" de lucru. Palpati planul :) si realitatea pe care o materializati.
    anca
    Last Edit: 8 years 11 months ago by adminanca.

21-27 decembrie 2015 8 years 11 months ago #613

• MariaAstro
    • MariaAstro's Avatar
    • User is blocked
    • Thank you received: 3
    Buna seara,

in seara asta e prima noapte magica și zodia pestelui ne oferata prima inspiratie?
    M
    The following user(s) said Thank You: adminanca

21-27 decembrie 2015 8 years 11 months ago #614

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    MariaAstro wrote:
    Buna seara,

in seara asta e prima noapte magica și zodia pestelui ne oferata prima inspiratie?
    M

Da, mai ales ca Luna este in trigon cu Jupiter si NN pe de o parte si cu Mercur (si Pluton) pe alta parte ... avem o piramida pe semne de pamant (configuratie astrala), care impreuna cu Venus din Scorpion face un "zmeu" ... ascultand inima si folosind inspiratia primita, putem zbura fain frumos :)
    anca

21-27 decembrie 2015 8 years 11 months ago #615

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Articolul lui Alexandru Nicolici despre cele 12 nopti magice.

www.astroinstitut.ro/blog/cele-12-nopti-magice
    anca
    • Page:
    • 1
    • 2
    Time to create page: 0.085 seconds