• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 7-13 decembrie 2015

7-13 decembrie 2015 8 years 11 months ago #600

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    La multi ani sarbatoritilor ! sa va fie de bine petrecerea :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.

7-13 decembrie 2015 8 years 11 months ago #601

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Eu inca nu fac o legatura cu sfarsitul lui august, dar daca voi puteti gasi o astfel de legatura, va indemn sa observati acum modul in care se construieste o situatie care va cere o alegere, o implicare ... poate descoperiti ce si cum puteti corecta acum, ceea ce s-a configurat la final de august.

Daca nu facti o legatura intre momente, este important sa stiti ca va puteti lamuri acum, in legatura cu un subiect pe care este posibil sa-l fi evaluat nepotrivit, sau nu in intregime intr-un mod potrivit.
    Este important sa alegem din interior.
    Sa ascultam "chemarea" :)
    Intram intr-un interval in care vom lucra cu ascultarea chemarii, cu dezvoltarea conexiunii, ... incercati sa vedeti mai mult decat se vede, prin ceea ce se vede, ajungeti pana la "coduri" si rescrieti-le.
    Va invit sa vorbim zilele astea.
    anca

7-13 decembrie 2015 8 years 11 months ago #602

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    adminanca wrote:
    Eu inca nu fac o legatura cu sfarsitul lui august, dar daca voi puteti gasi o astfel de legatura, va indemn sa observati acum modul in care se construieste o situatie care va cere o alegere, o implicare ... poate descoperiti ce si cum puteti corecta acum, ceea ce s-a configurat la final de august.

Daca nu facti o legatura intre momente, este important sa stiti ca va puteti lamuri acum, in legatura cu un subiect pe care este posibil sa-l fi evaluat nepotrivit, sau nu in intregime intr-un mod potrivit.
    Este important sa alegem din interior.
    Sa ascultam "chemarea" :)
    Intram intr-un interval in care vom lucra cu ascultarea chemarii, cu dezvoltarea conexiunii, ... incercati sa vedeti mai mult decat se vede, prin ceea ce se vede, ajungeti pana la "coduri" si rescrieti-le.
    Va invit sa vorbim zilele astea.

Completare din grupul facebook :

Cristina : Ok..sa zicem ca am facut legatura..si usor usor se vad codurile.. cum le rescriem? Si cand?.. eu parca simt ca rescrierea e pt ciclul lunar urmator (cel putin dupa cum vad ca se aseaza la mine...)
    Nu-mi mai place · Răspunde · 2 · 8 decembrie la 17:55

Anca Tautu Rescrierea se face prin reorganizarea intentiei, reformularea motivatiei si reconsiderarea scopului ... ne recunoastem in toate acestea ? cel care sunt acum ? cu tot ce stiu si simt acum ? Nu gandim prea mult chestiile astea emoticon smile vedem cum ne potrivim in flux si folosim putine cuvinte chiar si cand gandim ... si cand formulam algoritmii.

Anca Tautu Si putem face asta oricand, mai curand pe Luna in descrestere cred eu, depinde foarte mult de ceea ce urmaresc : sa dezvolt o idee (pe faza crescatoare) sau sa materializez cat mai repede o situatie (faza descrescatoare).
    anca

7-13 decembrie 2015 8 years 11 months ago #603

• mihaela
    • mihaela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 8
    O intilnire ce se desfasoara in conjunctura cereasca favorabila...sau acele intilniri ce au fost scrise cu voia sau fara voia noastra sa se intimple se lasa sau nu cu acei fluturasi in stomagel...si/sau vin doar pentru a regla,a pregati,a invata.... ceva

7-13 decembrie 2015 8 years 11 months ago #604

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    mihaela wrote:
    O intilnire ce se desfasoara in conjunctura cereasca favorabila...sau acele intilniri ce au fost scrise cu voia sau fara voia noastra sa se intimple se lasa sau nu cu acei fluturasi in stomagel...si/sau vin doar pentru a regla,a pregati,a invata.... ceva

Vorbim despre acele intalniri care fac parte din programul de viata - admitand ideea ca noi derulam si experiente care initial nu au fost prevazute in acest program, fie prin alegeri nepotrivite fie prin asumarea unui plus, extra-program, depasire a programului.

Depinde de scopul programat al intalnirii.
    Dar eu inteleg ca rezultatul experientei depinde si de modul in care traversez eu experienta. Este posibil sa nu ating scopul programat, in fiecare situatie.
    Prin urmare, eu inteleg ca fiecare intalnire are rostul ei.
    Daca nu-mi place, pot alege sa ies din experienta.
    Sau pot continua, stiind exact cum stau, sau nestiind, asteptand sa vad cum se organizeaza lucrurile. Dar pentru ca lucrurile sa se organizeze este important ca eu sa am o opinie in legatura cu experienta - nu neaparat exprimata, dar eu in mine, sa am o intentie pe fiecare faza, in fiecare moment de reorganizare. Ca in jocul de care vorbeam, ... sa-mi fac mutarea, pas cu pas.
    Daca stau in experienta fara sa simt ce vreau, fara sa dau o directie pe care sa se organizeze energiile, atunci este posibil sa mi se para ca nu se leaga nimic.

Dupa cum am mai vorbit noi, ca sa simt trebuie sa reduc activitatea mentala.
    Daca tot analizez si daca tot ma intreb, cu indoiala si nu cu dorinmta de a simti raspunsul, atunci simtirea e mai greu de descifrat.
    anca
    Time to create page: 0.083 seconds