mihaela wrote:
O intilnire ce se desfasoara in conjunctura cereasca favorabila...sau acele intilniri ce au fost scrise cu voia sau fara voia noastra sa se intimple se lasa sau nu cu acei fluturasi in stomagel...si/sau vin doar pentru a regla,a pregati,a invata.... ceva
Vorbim despre acele intalniri care fac parte din programul de viata - admitand ideea ca noi derulam si experiente care initial nu au fost prevazute in acest program, fie prin alegeri nepotrivite fie prin asumarea unui plus, extra-program, depasire a programului.
Depinde de scopul programat al intalnirii.
Dar eu inteleg ca rezultatul experientei depinde si de modul in care traversez eu experienta. Este posibil sa nu ating scopul programat, in fiecare situatie.
Prin urmare, eu inteleg ca fiecare intalnire are rostul ei.
Daca nu-mi place, pot alege sa ies din experienta.
Sau pot continua, stiind exact cum stau, sau nestiind, asteptand sa vad cum se organizeaza lucrurile. Dar pentru ca lucrurile sa se organizeze este important ca eu sa am o opinie in legatura cu experienta - nu neaparat exprimata, dar eu in mine, sa am o intentie pe fiecare faza, in fiecare moment de reorganizare. Ca in jocul de care vorbeam, ... sa-mi fac mutarea, pas cu pas.
Daca stau in experienta fara sa simt ce vreau, fara sa dau o directie pe care sa se organizeze energiile, atunci este posibil sa mi se para ca nu se leaga nimic.
Dupa cum am mai vorbit noi, ca sa simt trebuie sa reduc activitatea mentala.
Daca tot analizez si daca tot ma intreb, cu indoiala si nu cu dorinmta de a simti raspunsul, atunci simtirea e mai greu de descifrat.