• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 2 - 9 noiembrie 2015

2 - 9 noiembrie 2015 9 years 3 weeks ago #580

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Poftiti va rog :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.

2 - 9 noiembrie 2015 9 years 3 weeks ago #581

• Diana
    • Diana's Avatar
    • New Member
    • Thank you received: 12
    Eu am maine examen la moto (poligon-strada), iar poimaine la auto. Sa vezi aici test de incredere ! :cheer:
    Ca algoritm, ma gandesc ca ar fi bun ceva cu "Aleg sa trec prin aceasta situatie in modul optim pentru mine acum. Folosesc tot potentialul de care il primesc acum si fac ceea ce am eu de facut." E bine? :cheer:
    Last Edit: 9 years 3 weeks ago by Diana.

2 - 9 noiembrie 2015 9 years 3 weeks ago #582

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Diana Bucur wrote:
    Eu am maine examen la moto (poligon-strada), iar poimaine la auto. Sa vezi aici test de incredere ! :cheer:
    Ca algoritm, ma gandesc ca ar fi bun ceva cu "Aleg sa trec prin aceasta situatie in modul optim pentru mine acum. Folosesc tot potentialul de care il primesc acum si fac ceea ce am eu de facut." E bine? :cheer:

1- stii ca treci examenul, daca este potrivit pentru tine asta, acum.
    Daca nu este potrivit, atunci nu-l treci si, accepti asta, stiind ca-l vei trece la momentul potrivit. Logica acestei potriviri o vei intelege la un moment dat.

2- stiind ca treci examenul, esti deja recunoscatoare si bucuroasa :)
    "Multumesc tuturor pentru ajutor"

3- stii ca esti in conexiune energetica cu politistul, deci transmiti starea ta de bine catre el, multumiri, bucuria experientei si a rezultatului. Poti sa-i ceri mental ajutor - fara sa manipulezi, ceri ajutor de la suflet la suflet.

pana aici poate fi o schema generala de lucru, politistul fiind partenerul de experienta, oricare ar fi sau oricati ar fi.

4 - ceri ajutor echipei sa te insoteasca permanent si sa te indrume, sa te poarte pe traseul optim pentru tine.

5 - cand te urci in masina (pe moto) STII ca esti in Lumina, ca mergi pe un drum de Lumina, ca esti in aceeasi retea energetica cu tot traficul si ca vei sti in fiecare moment ce este optim de facut, adica :

eu vad numai ce trebuie eu sa vad
    eu aud numai ce trebuie eu sa aud
    eu spun numai ce trebuie eu sa spun
    eu fac numai ce trebuie eu sa fac

stiind ca asta faci continuu, in curgerea fazelor de lucru

orice apare, ca situatie, are o legatura cu ce a fost si cu ce urmeaza, nimic nu este inutil, trebuie doar folosit

acum revenim la ideea de baza - adica punctul 1 :) ... simplu si concis : iau permisul ... doua cuvinte care au in spate tot intelesul de mai sus (si mai mult de atat, daca mai ai inspiratie)

algoritmul ... ca algoritmul, scurt si concis, dar starea conteaza :)
    anca

2 - 9 noiembrie 2015 9 years 2 weeks ago #583

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Folositi ziua de astazi - o sa stiti voi cum :)
    Numai n-o lasati sa treaca.
    Important este sa o abordam ca pe un instrument, care isi gaseste utilitatea chiar acum.
    Daca aveti vreo idee sau vreo chemare, urmariti cum se leaga gandurile si ... "miscati" energiile zilele acestea.
    Chiar daca lucrati cu algoritmi, este important sa "stiti" (sa va reamintiti) ca algoritmul (impreuna cu starea interioara) organizeaza energiile. Intre focalizarea pe algortim si aparitia experientei nu este un gol de activitate, se produce o reorganizare a spatiului energetic. Ajutati spatiul energetic, prin starea voastra constructiva.
    Algoritmul antreneaza miscarea energiei, este important sa stiti, sa fiti constienti, sa simtiti asta, intr-un mod cat se poate de concret - nu teoretic, filozofic, conceptual. Palpabil.
    In masura in care creditati acest lucru cu convingerea voastra, produceti efecte, asa cum stiti ca se produc.

Dupa cum vorbeam noi la atelier - treceti dincolo de cuvantul "creator", intr-un mod pragmatic.
    Schimbati cuvantul – pentru unii poate fi prea puternic iar pentru altii poate ca s-a banalizat.
    Stiu ca sunt si ma comport ca un arhitect energetic constient. Acesta nu este un privilegiu, al unora, dar poate fi o sarcina pentru fiecare dintre noi.

Traversati cu toata puterea personala in functiune, momentele de testare a increderii, daca apar cumva. Amintiti-va ca ati ales drumul vostru, astfel ca primiti si toate instrumentele potrivite, se activeaza toate resursele interioare utilizabile, stiti in orice moment ce si cum este de facut.
    Stiti ca functionati la capacitatea maxima cu randamentul optim :)
    anca
    Time to create page: 0.087 seconds