• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 19-25 octombrie 2015

19-25 octombrie 2015 9 years 1 month ago #574

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Poftiti va rog :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.

19-25 octombrie 2015 9 years 1 month ago #575

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Comentarii la buletin, din grupul facebook :

Raluca : Ar fi de comentat ambele variante. De doua zile tot imi vin in minte relatii care se incheie si care aduc in interiorul meu diverse stari, desi am intentionat clar modul de derulare al evenimentelor. Fiind pe luna in crestere observ ca energia e atat de puternica incat atentia e sporita la ganduri. Starile se schimba mult. Primesc validari zilnic, dar sunt si persoane care imi arata "voit" altceva (posibil sa-mi joace mintea putin). Sa inteleg ca e necesar sa vad si asta? Cazul e particular. Pe de alta parte sunt conectata la planul subtil care ma sustine din plin si asa reusesc sa aduc la lumina ceea ce sunt si sa las la o parte personalitatea. Simt o incredere extraordinara in tot ceea ce fac si curaj. Sunt stari care alterneaza in interior.

Cristina : Sa nu uitam ca Lilith e in semnul relatiilor (Balanta)... eu mi-am tras o teapa singura anul asta, pe un moment personal cu energia asta implicata (ce-a fost fabulos e ca am traversat-o perfect constienta) si (totusi) inca trag ponoasele... asa ca, ai grija.. eu as recomanda macar prudenta, ochii si mintea numai la intentia ta, asigurandu-te ca e cat mai autentica si mai ales curata.

Anca Tautu : Cel putin ambele variante :) le luam in calcul, stiind ca pot apare si altele. Extremele au aparut pentru ca am avut conjunctie Mercur-Lilith in Balanta ... dupa ce a fost conjunctia NN-Lilith. Cu influenta Lilith in Balanta vom lucra, mai ales ca va face opozitie la Uranus, in orb cu Uranus retrograd si apoi direct. Dar va fi altfel de exercitiu, chiar dupa iesirea NN din Balanta - din noiembrie, cu aspectul exact in ianuarie 2016. Una e subiectul (in cazul acesta relational) si alta e tipul de experienta - cel putin eu asa inteleg, ca sunt exercitii diferite cu scop diferit, chiar daca se deruleaza in aceeasi "zona". Daca vorbim de concluzii si asezarea ideilor, a conceptului, de angajamente - atunci vorbim de exercitiu de tip NN si aspecte constructive-mobilizatoare ale planetei Venus - de tipul trigonului cu Pluton. Dupa asezarea interioara in plan afectiv, vom lucra cu experiente de tip test, pana la iesirea lui Lilith din Balanta, mai ales ca orbul opozitiei cu Uranus va fi destul de mult timp valabil si, vom exersa echilibrarea starii sprijinindu-ne pe ceea ce stabilizam acum prin acceptare-intelegere-constientizare si alegerile aferente. In functiile de concluziile la care ajungem acum si in functie de alegerile pe care le facem, in continuare consolidam sau reluam ideea de a alege, in alte conditii. Cam asa inteleg eu acum.

Corina : Cu reflectoru pe relatii fiind noi zilele astea, bag seama ca orice relatie disfunctionala e de tip victima -agresor (energetic vorbind)

Eu am tot lucrat sa ies " din lanturi " si credeam ca asta e modelul/provocarea vietii mele..
    Si ..opaaa..ma trezesc ca intr-o relatie importanta sunt de fapt agresor si nu prin vorbe sau fapte ci mai degraba prin lipsa faptelor, asteptari si cine stie ce proiectii inconstiente...si nu intelegeam ce ma tine pe loc..
    Hmmm ..ce surpriza !!! ce bine sa ne mai scuture tranzitele astea din cand in cand...mai taiem cate un cordonel
    Faptul ca am constientizat situatia ar fi de ajuns ca sa se aseze lucrurile in echilibru, oare ???

Anca Tautu : Hmmm, nu taiem cordonele ... doar le optimizam, adica facem transferul optim de energie in ambele sensuri, care poate fi si "zero" dar un altfel de zero, nu cel matematic cum il intelegem noi. Asa inteleg eu, pentru ca daca suntem toti aceeasi energie, cu caracterisitici diferite, intr-o conexiune totala pe toate directiile, nu taiem cordonele emoticon smile
    Anca Tautu Constientizarea ajuta materializarea. Eu inteleg ca depinde de unde se afla omul respectiv in garficul lectiei. In anumite situatii poate fi suficienta constientizarea. In alte situatii abia dupa constientizare incepe "munca" emoticon smile eu uneori mai masor radiestezic, ca sa-mi optimizez orientarea, daca nu am o orientare pur si simplu.

Corina : Aha .. multumesc !
    Da nu ma refeream la cordoanele care ne leaga pe toti ci la acelea nesanatoase ...de genul piedici care ne tin intr -un loc si nu intelegem de ce

Anca Tautu : Ok, putem schimba putin perceptia, intelesul - ceea ce ma tine pe mine in loc, undeva, intr-o "problema", este o energie de o anumita vibratie, sub o anumita forma (situatie, partener de orice tip, ... ) cu care eu rezonez (prin ceva din mine). Mie mi se pare mult mai usor de gestionat efortul pe care il facem, daca inteleg ca eu de fapt compensez energia aceea, o transform - nu ma lupt cu ea, nu scap de ea, nu o "anihilez" cum mai spun unii. Eu inteleg ca orice actiune a noastra reprezinta un proces de transformare a energiei, este o transformare continua, proces in care ne intalnim si cu forma dorita de noi, momente in care ne dam seama daca ceea ce ne-am dorit era si ceea ce era potrivit pentru noi. Cand reusesc sa fac transformarea interioara care, genereaza transformarea energiei cu care rezonam initial, energia respectiva "dispare" pentru ca si-a schimbat vibratia, si peisajul meu energetic se schimba. Nu stiu cat de clar spun eu aici ce vreau sa spun emoticon smile dar, ... se poate lucra constient cu energia care (zic eu ca) ma tine pe loc ... am grija de "ea" ca de orice ... animalut, de exemplu. Oblojesc acea energie pana cand o transform - pot face asta cu un gand, sau cu un cuvant. Cei care exersati clar vederea puteti vedea ce se intampla cand "iubesc" un cuvant rostit deja, cuvant nepotrivit, de vibratie mai joasa decat propria vibratie, cuvant pe care l-ati scapat. Se vede cum se transforma energia respectiva. Astfel, in procesul iertarilor, pe care il practica foarte multi dintre noi, aveti mai mult spor daca lucrati si asupra gandului-cuvintelor, adica lucrati si pe traseu, nu numai asupra destinatiei
    anca
    Last Edit: 9 years 1 month ago by adminanca.
    The administrator has disabled public write access.
    Time to create page: 0.074 seconds