corina wrote:
Am doua intrebari si realizez ca ambele duc spre conexiunea cu inteligenta divina
Poate pe undeva opozitia Jupiter - Neptun ne solicita sa " intelegem " ceva ? cum resimtim la nivel individual energiile celor doua planete in opozitie ?
Acum Neptun e bine merci in domiciliu dar retrogradeaza si pe de alta parte Jupiter ne trage spre zona pamanteana a Fecioarei , noi cum ne plasam ?
Eu inteleg aceasta colaborare planetara astfel : sa duc "intelegerea" la nivelul simtirii (perceptiei) si, pasul urmator, sa traduc simtirea in cunoastere.
Cam asta am incercat sa va induc prin pasii pe care i-am facut sub aceasta influenta - o sa delimitez exact intervalul de lucru dupa cum rezulta din orbul acceptat teoretic.
La nivel individual se poate manifesta o sete de a intelege, pana la nevoia de a explica logic.
Dar nivelul logic se ridica si din acest motiv poate apare senzatia de "imi scapa" ceva.
Cu incredere ca prindem alec ceva, ajungem la nivelul urmator al logicii.
Apoi in legatura cu materializarea , am regasit pe undeva ideea ca ne iese atunci cand avem capacitatea sa ne auzim intuitia/Sinele inalt sau cum vrem sa ii spunem si astfel cerem ceea ce e potrivit pentru noi.
Iar daca nu stim , rulam programul " aleg ce e pentru mine acum " inteleg eu..
Este potrivit si suficient pentru vremurile astea ? asteptand sa se ridice ceata de pe ceea ce numim noi drum in viata..
Multumim
"ne iese" se refera la ce zicem noi ca vrem
Materializarea ne iese continuu ... Nu ne place ce ne iese, dar este tot rezultatul nostru.
Cand ascultam intuitia, iese varianta optima pentru noi - care uneori nu pare sa fie chiar asa, daca ne grabim sa o judecam. Lucrand cu varianta aceea in continuare ajungem sa pricepem de ce era optima, atunci.
Eu am transmis in ultimul timp "fac ce am eu de facut" ... care implica deja mai mult decat alegerea.
Sigur ca si varianta "aleg" este foarte potrivita - cand simtim "vremurile" se aleg si cuvintele potrivite.
Am ajuns la "fac ..." tocmai datorita trigonului Jupiter-Pluton, care ne atrage in mersul pe drumul nostru, sau daca este cazul ne forteaza cumva.
Aceasta influenta lucreaza de ceva timp (o sa revin cu datele exacte de timp) pentru ca este mersul lent al lui Pluton, chiar daca Jupiter este mai rapid. Si aceasta influenta a fost activa intre eclipse.
Dar " aleg ce e pentru mine acum " este potrivit oricand deci si in vremurile astea daca chiar aleg, aduca trec de cuvinte, chiar simt ca am starea aceea, pe care o am cand iau o decizie si "ma apuc de treaba" ... adica am toata increderea si stiu ca incep sa lucrez cu ceea ce am ales - stiu ca in planul energetic se reconfigureaza o realitate pe care eu o voi transla in planul fizic, prin trairile mele si prin implicarea mea - simt ca sunt disponibil.
Cam asa vad eu.
Poftim si mai spuneti cum vedeti voi.