Am uitat sa deschid subiectul saptamanii - si nu s-a plans nimeni
Am facut azi o postare la care vreau sa adaug aici niste repere si explicatii
"Urmariti zilele acestea sirul gandurilor si indemnul interior de a reevalua decizii sau planuri deja facute.
Observati cum apar posibilitatile de renegociere in relatii
de reconsiderare a unor concluzii.
Ne intalnim cu exercitii de comunicare, eventual cu o anume tendinta de a controla situatia.
Avem vointa si incredere dar, este posibil sa fie nevoie de toleranta si adaptare la potrivirea lucrurilor.
Am mai lucrat la astfel de lectii la sfarsit de ianuarie si de mai, cu alte nuante si pe alte directii.
Poate recunoasteti tipul de “test”.
Putem intelege acum lucruri importante pe care le vom folosi cu spor mai ales la reluarea experientelor in noiembrie.
Ar putea fi important, astazi si, intotdeauna de fapt, sa facem diferenta intre ambitie si motivatie."
Avem conjunctie Mercur retrograd - Soare.
Anul acesta Mercur a retrogradat in semnele de aer, fara alte combinatii de elemente - anul viitor va retrograda din semnele de are in cele de pamant.
La prima retrogradare conjunctiile au fost :
Cu Mercur retrograd in Varsator in ianuarie - 30.01.
Cu Mercur direct apoi, in Berbec in aprilie - 09.04.
La a doua retrogradare conjunctiile au fost :
Cu Mercur retrograd in Gemeni in mai - 30.05.
Cu Mercur direct apoi, in Leu in iulie - 24.07.
La a doua retrogradare conjunctiile sunt :
Cu Mercur retrograd in Balanta azi - 30.09.
Cu Mercur direct apoi, in Scorpion in noiembrie - 17.11.
Eu va indemn sa recunoasteti daca va mai invartiti in jurul cozii, pe un subiect anume.
La prima retrogradare a fost vorba despre deschiderea mintii.
La a doua despre interactiune.
Acum despre relationare - mai mult decat interactiune, chiar colaborare (asociere, chiar pe segmente mici de timp sau doar in anumite chestiuni). Reorganizare de colaborari, sau reoganizarea conceptului in sine.
Dar, totul tine de cum "gandim" si de cum "intelegem" experienta.
Poftiti va rog