• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!
    • Page:
    • 1
    • 2

TOPIC: 14 - 20 septembrie 2015

14 - 20 septembrie 2015 9 years 2 months ago #548

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Am uitat sa deschid subiectul saptamanii.
    Astazi ar putea fi o zi de echilibru al planurilor mental, emotional si afectiv.
    Daca facem liniste, auzim vestile bune :)
    Eu cred ca este foarte important sa fim pregatiti sa primim informatii, sa nu limitam transferul informational cu convingerile pe care le avem acum, pentru ca este posibil ca de la o zi la alta, sa le actualizam.

Va aduc aici un mesaj de pe blog.
    [url=http://]http://astromercur.blogspot.ro/2015/09/ce-facem-astazi-15-septembrie-2015.html[/url]
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: raluca

14 - 20 septembrie 2015 9 years 2 months ago #549

• raluca
    • raluca's Avatar
    • New Member
    • Thank you received: 5
    Ma bucur :) ca Mercur urmeaza curand miscarea retrograda. Exista o liniste in mintea mea, ca si cum urmeaza o etapa de revizuire a unui alt tip de gandire. Personal, in ultimele zile reinnoiesc mentalul cu noi modele.
    Ieri am simtit o usoara senzatie de greata, care a trecut. Am primit mesaje si de la altii cu aceleasi simptome. Inca ies la suprafata amintiri, trairi, chiar din copilarie. Banuiesc ca se lucreaza la nivel celular intens. Visele sunt de o nuanta extraordinara; nu le inteleg neaparat mesajul, insa accept informatia.
    Mi se pare interesant sa observ pe strada oamenii, in special, privirea si gestica (in contact cu mine). Pana si animalele ma pot insoti scurte perioade pe drum. Clar ne armonizam cu TOT si TOATE.
    Armonizare sa fie!
    The following user(s) said Thank You: adminanca, MariaAstro

14 - 20 septembrie 2015 9 years 2 months ago #550

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    raluca wrote:
    Ma bucur :) ca Mercur urmeaza curand miscarea retrograda. Exista o liniste in mintea mea, ca si cum urmeaza o etapa de revizuire a unui alt tip de gandire. Personal, in ultimele zile reinnoiesc mentalul cu noi modele.
    Ieri am simtit o usoara senzatie de greata, care a trecut. Am primit mesaje si de la altii cu aceleasi simptome. Inca ies la suprafata amintiri, trairi, chiar din copilarie. Banuiesc ca se lucreaza la nivel celular intens. Visele sunt de o nuanta extraordinara; nu le inteleg neaparat mesajul, insa accept informatia.
    Mi se pare interesant sa observ pe strada oamenii, in special, privirea si gestica (in contact cu mine). Pana si animalele ma pot insoti scurte perioade pe drum. Clar ne armonizam cu TOT si TOATE.
    Armonizare sa fie!

Exact asta facem, trecem pe alte modele de gandire - astrologic ne ajuta (si ne cere asta) trigonul Jupiter-Pluton, care s eformeaza la grad perfect joi, deci deja lucreaza din plin.
    Tot joi intra in miscare retro Mercur si asta ne va ajuta sa si intelegem ce facem, pe masura ce trigonul se va desface. Iar cand Mercur va reface cuadratura cu Pluton, efectiv vom vedea noile modele foarte clar si le vom accepta (alege).
    anca
    The following user(s) said Thank You: aky

14 - 20 septembrie 2015 9 years 2 months ago #551

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Astazi am lansat actiunea "Pagini Deschise" prin care ofer acces gratuit in Grupul Astro Mercur, pana la Luna Noua de pe 13 octombrie 2015.
    Este o actiune de promovare a grupului, dar si de incurajare a celor care fac eforturi in lucrul cu sine.

Anuntul este pe site, aici :
    astromercur.ro/index.php/eveniment/198-pagini-deschise

Toate conturile de utilizator valabile la data de astazi, isi vor prelungi valabilitatea cu aceasta perioada.

Multumim pentru intelegere si pentru ajtor :)
    anca
    The following user(s) said Thank You: MariaAstro, carmen B

14 - 20 septembrie 2015 9 years 2 months ago #552

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    In legatura cu claritatea si linisteamintii :
    Si eu am facut niste constientizari in legatura cu vreo doua tipare in care ma miscam, in legatura cu mine insumi. Nu credeam sa mai descopar ceva :) si totusi ...
    Din momentul in care am inteles, starea mea interioara s-a schimbat automat si foarte rapid. Stiam dar, acum am vazut si mai clar, parca pana acum vedeam fara ochelari :)
    Astfel ca nu "ganditi" ca trebuie sa treceti prin cine stie ce proces de descifrare - constientizare, este important sa recunoastem, cu sinceritate, tiparul, gandirea nepotrivita. Apoi se produce un fel de eliberare, de ca si cum mintea se relaxeaza si sufletul isi revendica spatiul.
    anca

14 - 20 septembrie 2015 9 years 2 months ago #553

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Completare buletin - o sa transmit mesaj si voi completa buletinul de pe site cu mesajele de saptamana aceasta. Buletinul urmator va veni probabil maine.

Daca intelegem (dupa cum putem noi acum) ce se intampla in planul energetic, putem materializa mai usor in planul fizic. Astfel ca :

Observati daca si cum apar instrumentele noi de lucru.
    Poate ati avut vise sau, poate pur si simplu apar in fata voastra lucruri noi – evaluati si alegeti ce faceti cu ele.
    Instrumentele pot fi :
    Abilitati personale pe care le vedeti altfel acum
    Oameni cu care va intalniti – fie ca puteti colabora pe termen scurt fie, pe termen lung.
    Relatii care se reactiveaza sau se reorganizeaza – pe care observati le derulati altfel, sau aveti idei despre cum le puteti derula altfel
    Idei, ale voastre, ale altora, care ajung la voi.
    Si ce mai descoperiti voi – eventual ne spuneti si noua, ca sa imbogatim lista variantelor.

Observati cum va extindeti spatiul de lucru sau cum va reorganizati spatiul vostru – aici intra TOT, si fiecare descopera cum se extinde-reorganizeaza pe subiectul lui de interes.
    Energetic vorbind ne relocam in spatii noi, sau extindem spatiul enegetic pe care il ocupam acum – depinde de fiecare cum si-a derulat programul pana acum.

Prin urmare, daca in planul energetic primim spatiu de manevra si instrumente cu care sa lucram, atunci ar fi potrivit sa identificam si in planul fizic aceste lucruri, sa vedem cum apar aceste idei in manifestare.

Uitati-va la experientele voastre si identificati :
    spatiile noi, neocupate, “libere de intentii si scop lucrativ” :) … sau la care am renuntat alta data – in planul energetic se vad ca “spatiu de lucru”; aici sunt “subiecte de interes”
    instrumentele noi – ce pot eu folosi acum pentru ce am de facut acum ?

Fac asta chiar daca nu m-am orientat pe un scop sau pe o directie de dezvoltare.
    Ghidarea apare imediat.
    Folositi-o – amintiti-va de traseul marcat din padure, unde, vedem marcajele pe rand, pe masura ce ne miscam de la unul la altul.

Daca stiu ca primesc in structura mea energetica aceste “componente”, le voi descoperi si in planul constinet, apoi si in planul fizic.

Va rog sa ne spuneti impresiile voastre – asta ne ajuta pe toti, si pe voi si pe noi.
    Multumim.
    anca
    The following user(s) said Thank You: MariaAstro
    • Page:
    • 1
    • 2
    Time to create page: 0.097 seconds