Completare buletin - o sa transmit mesaj si voi completa buletinul de pe site cu mesajele de saptamana aceasta. Buletinul urmator va veni probabil maine.
Daca intelegem (dupa cum putem noi acum) ce se intampla in planul energetic, putem materializa mai usor in planul fizic. Astfel ca :
Observati daca si cum apar instrumentele noi de lucru.
Poate ati avut vise sau, poate pur si simplu apar in fata voastra lucruri noi – evaluati si alegeti ce faceti cu ele.
Instrumentele pot fi :
Abilitati personale pe care le vedeti altfel acum
Oameni cu care va intalniti – fie ca puteti colabora pe termen scurt fie, pe termen lung.
Relatii care se reactiveaza sau se reorganizeaza – pe care observati le derulati altfel, sau aveti idei despre cum le puteti derula altfel
Idei, ale voastre, ale altora, care ajung la voi.
Si ce mai descoperiti voi – eventual ne spuneti si noua, ca sa imbogatim lista variantelor.
Observati cum va extindeti spatiul de lucru sau cum va reorganizati spatiul vostru – aici intra TOT, si fiecare descopera cum se extinde-reorganizeaza pe subiectul lui de interes.
Energetic vorbind ne relocam in spatii noi, sau extindem spatiul enegetic pe care il ocupam acum – depinde de fiecare cum si-a derulat programul pana acum.
Prin urmare, daca in planul energetic primim spatiu de manevra si instrumente cu care sa lucram, atunci ar fi potrivit sa identificam si in planul fizic aceste lucruri, sa vedem cum apar aceste idei in manifestare.
Uitati-va la experientele voastre si identificati :
spatiile noi, neocupate, “libere de intentii si scop lucrativ”
… sau la care am renuntat alta data – in planul energetic se vad ca “spatiu de lucru”; aici sunt “subiecte de interes”
instrumentele noi – ce pot eu folosi acum pentru ce am de facut acum ?
Fac asta chiar daca nu m-am orientat pe un scop sau pe o directie de dezvoltare.
Ghidarea apare imediat.
Folositi-o – amintiti-va de traseul marcat din padure, unde, vedem marcajele pe rand, pe masura ce ne miscam de la unul la altul.
Daca stiu ca primesc in structura mea energetica aceste “componente”, le voi descoperi si in planul constinet, apoi si in planul fizic.
Va rog sa ne spuneti impresiile voastre – asta ne ajuta pe toti, si pe voi si pe noi.
Multumim.