Cum a fost acest ciclu al fazelor Lunii :
Pentru mine , Luna Noua s-a azesat pe casa a 7 a hartii natale.
Avand in vedere natura muncii mele (activitatea din domeniul astro, fara sa ma implic in altceva “productiv” si generator de venituri, in ultimii 5 ani) am inteles eu ca ar fi potrivit sa lucrez pentru a stabili contacte, pentru ca dpdv al afacerilor, consilierea se vede pe casa a 7-a, ca activitate – celelalte case sunt instrumente de folosit, zic eu … casa 6 si casa 10.
Am avut in acest timp si tranzit de Soare, Marte si Venus, tot prin C7 – toti am avut aceste tranzite prin Leu, depinde cat s-au derulat prin casa Lunii Noi si cat prin casele de alaturi.
Astefel ca mi-am propus sa dinamizez activitatea paginilor web, fara sa fiu eu mai activa decat ar fi fost potrivit – aici pot face o paranteza si sa spun ca nu fac miscari pe internet (blog si FB) decat daca am ceva de spus, nu postez ca “sa se vada” activitate, dupa cum spun toti PR-istii
… odata cu schimbarile din aceasta toamna se vor schimba multe si in presa si comunicare.
Am experimentat publicitatea pe facebook, chestie pe care n-o mai facusem decat o singura data cand am avut tranzitele pe casa 6 si am vazut cum functioneaza.
Acum am facut asta fara sa ma gandesc inainte, fara sa-mi propun sa fac asta in acest interval.
Mi-a trecut prin minte, exact in ziua primului sextil Soare-Luna care este considerat un moment de “investitie personala” in planul tau de lucru.
M-am lasat imediat in voia gandului si cand construiam varianta de publicitate, atunci mi-a trecut prin minte sa fac altfel decat prima data; astfel ca, pana la urma, am facut un lucru foarte buna, fara sa stiu exact cum functioneaza si fara sa ma fi gandit inainte. Fara sa se vada neaparat rezultate in reteaua Fb s-au vazut rezultate foarte bune pe site.
In acelasi timp, am reluat operatiunea de a multumi personal fanilor paginii – faceam asta inainte dar la un moemnt dat s-au aglomerat lucrurile intr-o perioada in care a fost un aflux de fani si am intrerupt chestia asta.
Am reluat acum incercand sa recuperez din urma si, am avut surpriza sa fac schimburi de mesaje foarte interesante.
La Luna Plina am facut din nou o promovare, - la mine s-a asezat pe ultimul grad din casa 1, cu Neptun venind retro din C2 unde abia intrase. Neptun a tranzitat casa 1 foarte multi ani, de prin anii ’90 si, am simtit asta, de la deruta-confuzie la inceput pana la intuitie “stiintifica”
la care am ajuns repede si am tot lucrat la ea.
La promovarea de la Luna Plina (cand Mercur si Lilith erau deja foarte aproape) n-am observat o setare de timp si in loc de o zi, au fost 3 zile, la acelasi buget minim – asa am facut eu publicitatea, deocamdata, pe bugetul minim, pana invat bine mecanismul. Sigur ca in prima zi eram nemultumita si nu intelegeam ce se intampla, apoi a doua zi m-am prins si am avut rabdare sa curga cele 3 zile. Intre timp am tinut pasul cu “multumirile” si, am primit mesaje foarte incurajatoare, de la oameni pe care nu-i cunosc si care nu ma cunosc – dar mesajele au venit abia in a treia zi, dupa ce eu am echilibrat impulsul de la Luna Plina. Si mesajele acelea tin de casa 2, (LP pe cuspida dintre case), adica de resurse (de orice tip) si de valorificarea resurselor. Efectul pe casa 1 s-a vazut prin idei pe ccare le-am folost sau pe care urmeaza sa le folosesc.
Prin urmare, am facut ce am zis ca fac, chiar daca nu la nivelul pe care il gandeam eu logic, dar, lucrurile s-au legat si pana la urma am inteles si sensul in care s-au legat iar, ceea ce generam acum va produce efecte in continuare.
Pe faza de descrestere, urmeaza sa curatam –eliberam domeniul pe care am lucrat la Luna Noua si sa materializam in continuare planul facut atunci. Materializarea se face in functie de cum eliberam locul.
Eu chiar am fost tentata sa raspund pe unele directii, din politete si/sau dintr-un simt al compromisului – daca colaborezi (intamplator) cu omul atunci ai tendinta sa fii politicos chiar daca nu te indeamna inima.
Dar m-am retras, am simtit sa eliberez locul si oamenii, nefiind o rezonanta vizibila la mijloc.
Asta mai tine acum, si de colaborarea Mercur-Lilith si poate va ganditi la cum comunicati pe unele directii.
Vreau sa subliniez ca am experimentat ceea ce spuneam din timpul verii si prin buletine si prin postari : am prins gandul si l-am folosit, si abia dupa aceea au curs alte ganduri foarte potrivite in context.
Nu asteptati sa vedeti-intelegeti o schema perfecta de actiune.
Folositi inspiratia pas cu pas.
Daca ar fi sa va rataciti intr-o padure, nu cumva ati folosi indiciile dupa cum le gasiti ?
Cam asa, ma mai gandesc si revin.
dar, va indemn sa evaluati cum folositi fazele Lunii si sa va perfectionati, in timp.