• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Atelierul Astro Mercur - Luna Noua in Taur, 2017

   
   

  Urmatorul Atelier Astro Mercur, va avea loc miercurii 26 aprilie 2017 si este dedicat  ciclului fazelor Lunii care incepe cu faza de Luna Noua in semnul Taur, faza ce se va forma chiar inainte de inceperea  atelierului.

  Fiecare participant inscris va putea observa pe harta natala proprie, in timpul atelierului, potentialul ciclului curent al fazelor Lunii.

   

  Pentru cei care nu se potrivesc in program, sau pentru cei care nu sunt din Iasi, va fi disponibila si varianta audio a intalnirii, pe platforma  Atelierul de Astrologie Astro Mercur : http://materiale.astromercur.ro/

  Detalii despre aceasta varianta de lucru (cu inregistrarea atelierelor Astro Mercur) sunt aici :

  http://www.astromercur.ro/index.php/eveniment/270-atelierul-de-astrologie-astro-mercur-varianta-audio

   

  Momente importante ale perioadei:

  • Faza de Luna Noua in semnul Taur : 26 aprilie 2017.
  • Planeta Mercur intra in miscare directa – 3 mai 2017.
   • Ciclul retrogradarii planetei Mercur : 27 martie  / 10 aprilie -3 mai / 20 mai.
  • Nodul Nord intra in semnul Leului : 9 mai 2017.
  • Faza de Luna Plina cu Luna in semnul Scorpion : 11 mai 2017.
  • Colaborarea planetara Saturn (Sagetator) - Uranus (Berbec) : 19 mai.

   

  Vom relua pe scurt modul de citire a astrogramei natale, pentru a putea vedea, pentru fiecare participant, cum pot fi folosite constructiv, influentele astrale ale perioadei.

  Fiecare participant lucreaza pe harta proprie, urmand ca la pauza, sa primeasca un mesaj personal  (biletul roz :) ) cu ajutorul caruia sa-si verifice concluziile.

  Va asteptam la sala de conferinte a hotelului EDEN :

  Miercuri, 26 aprilie 2017,

  17:30 - 20:30, cu prelungiri eventual, daca este cazul.

  Participare – 50 lei.

  Varianta audio va fi disponibila pe platforma atelierului dupa incheierea intalnirii.

  Participantii la intalnire au acces gratuit la varianta audio.

   

  Detalii si inscriere pentru varianta audio :

  http://www.astromercur.ro/index.php/eveniment/270-atelierul-de-astrologie-astro-mercur-varianta-audio

   

  Cei care doresc, se pot inscrie pentru participarea la acest atelier, printr-un mesaj transmis la :

   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.    sau prin pagina CONTACT

   

  La inscrierea pentru participarea la sala urmeaza sa ne transmiteti data, ora si locul nasterii pentru a putea intocmi materialele de lucru. Inscrierea va fi confirmata printr-un raspuns la mesajul dumneavoastra. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

  Pagina facebook a atelierului :

  https://www.facebook.com/events/1577369445907830/

   

  Pentru cei interesati,  in ultima jumatate de ora a programului dezvoltam o noua sectiune a atelierului – utilizarea practica a informatiei astrologice, privind alte chestiuni care pot sa nu aiba legatura cu contextul astral al ciclului curent. Intreg atelierul prezinta utilitatea practica a informatiei astrologice dar, ne rezervam jumatate de ora in care putem aborda orice subiect, dupa cum apar intrebarile, chiar si in afara subiectului declarat.

   

  Atelierul se adreseaza mai ales necunoscatorilor teoriei astrologice.

  La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice.

   

  Aceste intalniri pot fi de folos insa si celor care studiaza astrologia, pentru a experimenta aplicabilitatea practica a informatiilor teoretice.

   

  Pentru a intelege si mai bine mecanismul interactiunii cu energiile  planetare, puteti participa la setul de trei ateliere “Bazele culturii generale astrologice” care va fi reluat pe 10 mai 2017.

   

   

  Discutam  despre : cum folosim influentele astrale.

  -Reluam pe scurt : Cum citim o astrograma (citirea, nu interpretarea astrogramei).

  -Analizam :

  -Schema influentelor astrale cu care vom interactiona pe parcursul ciclului curent al fazelor Lunii - cum folosim mecanismul influentelor astrale pe parcursul ciclului care va incepe cu Luna Noua in Taur.

  - Ciclul retrogradarii planetei Mercur – revenirea in miscare directa.

  - Colaborarea planetara Saturn (Sagetator) - Uranus (Berbec) : 19 mai – cu aceasta nuanta energetica a trigonului Saturn – Uranus lucram in intervalul 2015 – 2019. Reluam momentele anterioare si ne uitam si la momentele urmatoare cand a fost si cand va fi din nou activ acest aspect.

   

  Intrarea Soarelui in semnul Taur  simbolizeaza timpul infloririi naturii, concentrarea energiei primaverii in darul pe care Pamantul il ofera vietii. Este perioada transformarii entuziasmului in forme concrete de acumulare.

   

  Cum interactionam cu nativii Taur – un articol care ne poate ajuta sa-i intelegem mai bine pe cei nascuti cu Soarele si/sau ascendentul in semnul Berbec, sau care au un marcaj planetar deosebit pe acest semn.

   

  Ritmurile astrale se impletesc intr-o logica mai inalta si, noi traim in aceasta colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate in curgerea energetica sau, ne putem potrivi ritmul propriu in succesiunea ritmurilor cosmice.

  In cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem sa intelegem si sa folosim colaborarea influentelor astrale astfel incat sa participam, activ si constient, la construirea fluxului sincronicitatilor.

   

  Spor maxim intre timp.

  Anca Tautu