• Intra in GRUP
  •  
    Iesire

    Analiza astro-medicala

    CONSULTANTA  PERSONALA


    ANALIZA  ASTRO-MEDICALA : 130 lei – studiu scris

    privind predispozitiile natale, curente si pentru anul in curs

    (de la revolutia solara anterioara pana la urmatoarea)

     

    Aceasta analiza are rolul de a determina caracteristicile energetice ale starii de sanatate, posibilitatile de manifestare a unor probleme de sanatate, cauzele spirituale ale afectiunilor existente si /sau posibil a se manifesta (tipare gresite ale gandirii, atitudinii, de manifestare sentimental - afectiva) precum si modalitati de prevenire si/sau ameliorare a acestora.

     

    Preconizarea unor posibile riscuri pentru sănătate se face pentru diferite etape de viata sau pentru anumite momente, in functie de aspectele planetare curente si/sau in functie de tranzitele peste harta natala. Tendintele comportamentale precum si tiparele de gandire si manifestare a emotiilor determina anumite repere energetice intre care se manifesta sanatatea corpului fizic.

     

    Starea de boala reflecta dezechilibrul energetic al corpului; astfel, actionand constient in sensul pastrarii  echilibrului, ne imbunatatim continuu starea de sanatate.

    Se analizeaza si starea de sanatate existenta precum si predispozitia pentru anul in curs (de la ultima revolutie solara la urmatoarea).

     

    Analiza are 5-7 pagini si contine :

    - Predispozitii natale (energia de baza si utilizarea ei, refacerea resurselor, mostenirea biologica (ereditara), influentele astrale natale, aspecte karmice cu privire la starea de sanatate),
    - Predispozitiile curente (din revolutia solara si din tranzite),
    - Cauzele spirituale ale problemelor de sanatate, pentru cele existente si pentru cele posibil sa se manifeste (tipul de greseala care a generat problema)
    - Recomandari (pentru detoxifiere energetica, ameliorare, meditatie, echilibrare energetica si prevenirea starii de boala).

     

    COMANDA

     

    Daca alegi sa te inscrii in grupul de lucru cu influentele astrale, vei avea o reducere 15% la orice comanda pe care o vei face in perioada de timp in care faci parte din grup. Perioada minima de timp pentru care poti alege sa faci parte din grupul de lucru este de o luna calendaristica pentru suma de 17 lei.

     

    Daca alegi sa faci parte din grupul de lucru pentru o perioada de un an de zile, suma de plata va fi de 188 lei (echivalentul pentru 11 luni) iar in acest interval de timp vei avea acces si la o consultatie gratuita, pe baza de programare.

     

    Mai multe detalii : grupul de lucru cu influentele astrale.

     

    INREGISTRARE  grup de lucru (on-line) cu influentele astrale