In perioada de retrogradare a planetei Mercur (pana pe 12 iunie) putem exersa foarte frumos indrumarea prin semnele pe care le cerem. Dar, este important sa intelegem mecanismul intrebare-raspuns in aceste timpuri, cand participam activ in ritm rapid la construirea realitatii - ceea ce se poate spune altfel : suntem co-creatoari ...eram si pana acum dar nu era chiar asa vizibil ca acum cand totul se misca muuult mai repede.
Deci, intrebarea ar fi potrivit sa o lansam dupa ce am facut o alegere in legatura cu subiectul de lamurit.
Atat timp cat stam in asteptare, nu vin nici raspunsurile. Pot veni indrumari dar, nu prea le vedem pentru ca mintea noastra a stabilit deja ca inca nu e momentul, sau ca "nu stim" cum, cand, incotro, etc.
Semnele lucreaza clar cand noi facem programe clare, nu neaparat in detaliu, chiar fara detalii daca se poate, dar sa ne fie clar un sens,. o directie, chiar daca stiu ca aceasta claritate este valabila pana la primul indiciu, dupa care fac schimbari daca indiciul imi arata ca este potrivit sa schimb ceva in schema mea pe care o consideram clara.
Poate nu e prea "legat" ce spun eu aici, abia m-am prins ca s-ar putea sa nu va fie clara chestia asta.
Din acest motiv tot spuneam eu sa alegem si sa vedem cum se potrivesc lucrurile si iar sa alegem si tot asa ... pentru ca indiciile curg dupa cum eu aleg - faptul ca aleg, ma implica, sunt parte activa, stiu ce vreau, acum, pana la urmatoarea indrumare, la care, cand ajung, sunt disponibil sa ma adaptez.
Am inteles azi ca slabiciunea acestor zile poate insemna si absorbtie de energie (preluarea potentialului) care pe corpul fizic poate avea diferite simptome.
Am trecut si eu printr-o stare de felul asta, aparent inexplicabila. Si cam asa ceva am inteles. Astfel ca ideea ar fi sa primesc ceea ce am eu de primit acum, sa ofer corpului ragazul ca sa preia si sa se adapteze.
Urmeaza sa si intelegem, mai mult, chiar in aceasta perioada de Mercur retrograd, poate chiar saptamana viitoare.
Mai vorbim.