• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!
    • Page:
    • 1
    • 2

TOPIC: 16-22 martie 2015

16-22 martie 2015 9 years 8 months ago #402

• Christine
    • Christine's Avatar
    iata si raspunsul (a venit in 23 de minute :) si a durat zece...secunde):
    am intrat/m-am lasat in rezonanta altora

(astrologic, cuadratura e cu Uranus in C7 - altii, cu descarcare la Pluto in C4 prin care sunt ajutata sa devin independenta emotional; distractia e mai mare pe harta mea, dar ideea in mare asta e)

cam asa...
    se pare ca lucrez chiar direct aici, in forum :)))
    Last Edit: 9 years 8 months ago by Christine.
    The administrator has disabled public write access.

16-22 martie 2015 9 years 8 months ago #403

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    Si eu am inteles niste lucruri ...poate intelegand altfel tranzitele de pe harta mea ...

Alegerile le-am facut o data , le-am transmis si nu mai insistam nu ? se stie acolo Sus si se lucreaza la ele dupa CUM si CAND e potrivit ptr fiecare, zic eu..
    Eu traiam cu impresia ca marile schimbari profesionale si de alt gen din viata mea sunt " imediat dupa colt " si emanam cumva nerecunostiinta fata de starea actuala ...si probabil imi afectau vibratia ...m-am gandit eu dintr-o data..
    Stiu ce ne spui tu Anca sa ne transpunem in starea de bucurie ca si cand visul e implinit..dar cred ca nu ne iese intotdeauna ..riscam sa iesim din starea de prezenta si constienta...si sa traim in viitor ( eu Varsator oricum sunt predispusa )

Nu intamplator dupa aceasta idee azi citesc un articol si ascult o emisiune care sustin treaba asta...ca sa ma confirme in ceea ce imi trecuse mie prin minte

Multumim !!!
    The following user(s) said Thank You: Diana

16-22 martie 2015 9 years 8 months ago #404

• Christine
    • Christine's Avatar
    Corina,
    Cred ca ai putea sa te gandesti ca esti de fapt chiar pe drumul spre implinirea "x" si stiind asta (ca de fapt ti se intampla deja, dar esti inca pe drum, nu ai ajuns inca la rezultat), iti vine si faci tot ce faci din starea de bucurie.
    Ca si cum ai visat o excursie pe Coasta de Azur, ti-ai dorit-o tare, ai luat biletele, ai facut bagajele, esti bucuroasa, te-ai urcat in masina si acum parcurgi kilometrii. Ai sa ajungi, peste doua zile, dar nu-i asa ca virgula calatoresti entuziasmata? ...pt ca iti dai seama (constientizezi) ca esti deja pe drum spre Coasta de Azur :)

(Si mie imi place teribil ca la un moment dat iti dai seama de la ce ai plecat...de la un gand care ti-a trecut prin cap asa, cica in treacat...dar care ti-a declansat o emotie. ...pe care mai tarziu ai dezvoltat-o lucrand la materializarea "excursiei" :) )
    Last Edit: 9 years 8 months ago by Christine.

16-22 martie 2015 9 years 8 months ago #405

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Christine wrote:
    iata si raspunsul (a venit in 23 de minute :) si a durat zece...secunde):
    am intrat/m-am lasat in rezonanta altora

(astrologic, cuadratura e cu Uranus in C7 - altii, cu descarcare la Pluto in C4 prin care sunt ajutata sa devin independenta emotional; distractia e mai mare pe harta mea, dar ideea in mare asta e)

cam asa...
    se pare ca lucrez chiar direct aici, in forum :)))

V-am zis eu ca daca vorbiti-scrieti gandurile lucreaza altfel :)
    Ce observ eu este ca imediat se misca ceva, dupa o constientizare.
    Doar imi trece prin minte si recunosc si, apoi se misca ceva in planul fizic, ca si cum am fi pe o tabla imensa de sah.
    Eu chiar ma gandeam ca devine fff interesanta intercatiunea asta.
    Devine un soi de jucarie :)
    anca
    The following user(s) said Thank You: Christine, Diana

16-22 martie 2015 9 years 8 months ago #406

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    corina wrote:
    Si eu am inteles niste lucruri ...poate intelegand altfel tranzitele de pe harta mea ...

Alegerile le-am facut o data , le-am transmis si nu mai insistam nu ? se stie acolo Sus si se lucreaza la ele dupa CUM si CAND e potrivit ptr fiecare, zic eu..
    Eu traiam cu impresia ca marile schimbari profesionale si de alt gen din viata mea sunt " imediat dupa colt " si emanam cumva nerecunostiinta fata de starea actuala ...si probabil imi afectau vibratia ...m-am gandit eu dintr-o data..
    Stiu ce ne spui tu Anca sa ne transpunem in starea de bucurie ca si cand visul e implinit..dar cred ca nu ne iese intotdeauna ..riscam sa iesim din starea de prezenta si constienta...si sa traim in viitor ( eu Varsator oricum sunt predispusa )

Nu intamplator dupa aceasta idee azi citesc un articol si ascult o emisiune care sustin treaba asta...ca sa ma confirme in ceea ce imi trecuse mie prin minte

Multumim !!!

Nici eu nu stau intr-o continua bucurie :)
    Dar ideea lucreaza si ma ajuta sa ma remontez mai usor cand e cazul.
    Pana la urma nu atat bucuria in sine, cat starea de convingere pe care bucuria o stabilizeaza, e ca o plasa de siguranta, daca chiar o simtim si o traim - si de fapt, recunostinta este starea cea mai sanatoasa care naste cel mai repde si mai usor materializarea.
    anca
    The following user(s) said Thank You: corina, Diana
    • Page:
    • 1
    • 2
    Time to create page: 0.089 seconds