Christine wrote:
dimineata am recitit postul cu Fazele ciclului lunar
(gandindu-ma, sigur, la patrarul al doilea de azi si la intrebarea de 10+ din buletin pentru vineri)
astfel ca, apropiindu-se seara, chiar rasuflasem usurata ca sunt in grafic, pentru ca ziua chiar a fost frumoasa...si...hop!indrumarea/intamplarea cu semnalul de "ce mai avem de corectat, acum si pentru viitor", manifestata foarte subtil, dar in acelasi timp foarte scurt si direct
am trait foarte clar senzatia stimul pe tipar vechi+indrumarea discret-directa de corectie///reactie pe tipar vechi spontan///detasare///perceptie corecta///ajustare stare
impartasesc cu voi, poate faceti legaturile si voi cu diverse elemente ale zilei de azi, care pot sa para, la prima vedere, banale, dar ascund "esente tari"
pentru mine de exemplu, chiar azi s-a produs o chestie aparent chiar banala, dar care ascundea un tipar foarte bine inradacinat in mine si, chiar am "gandit" asa in treacat - hai sa fie altfel de data asta
, dupa ce am recunoscut si intentia de a reactiona exact cum am facut-o de foarte multe ori, m-am oprit si "am gandit" asa dintr-o data, de fapt m-am auzit gandind, de parca nu era vorba despre mine - asta referitor la Marte-Uranus, pt cine urmareste aspectele.
Conjunctia mi-a adus un inceput care de fapt este concretizarea unui plan, pe care initial nu l-am asociat cu vremurile, pentru care alesesem alta zi si am revenit ulterior, la propunerea partenerilor de actiune. Interesant ca s-au potrivit niste oameni noi prin preajma, plus unii care au revenit dupa o absenta mai lunga. In plan energetic am simtit foarte bine actiunea in sine, chiar daca aparent, in plan fizic pot sa gasesc o multime de chichite, si, am constatat dupa, ca am primit niste lucruri noi foarte folositoare, practice chiar in munca astro. Dar, eu am avut o atitudine noua, m-am distantat putin de toata scena, chiar fara sa gandesc sa fac asta, mi s-a parut foarte normal sa simt si sa fac niste lucruri, altfel.
Mai vorbim pe tema asta, eu cred ca e important sa identificam lucrurile pe care le-am facut altfel si care au generat "curgerea".
Si, am uitat sa mentionez ca toata saptamana s-a derulat in niste conditii limitative extreme, pe care le-am acceptat pur si simplu, care m-au si distrat uneori. Cred ca aici s-a produs de fapt transformarea de baza.