• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 10-16 noiembrie 2014

10-16 noiembrie 2014 10 years 1 week ago #313

• Christine
    • Christine's Avatar
    dimineata am recitit postul cu Fazele ciclului lunar
    (gandindu-ma, sigur, la patrarul al doilea de azi si la intrebarea de 10+ din buletin pentru vineri)

astfel ca, apropiindu-se seara, chiar rasuflasem usurata ca sunt in grafic, pentru ca ziua chiar a fost frumoasa...si...hop!indrumarea/intamplarea cu semnalul de "ce mai avem de corectat, acum si pentru viitor", manifestata foarte subtil, dar in acelasi timp foarte scurt si direct

am trait foarte clar senzatia stimul pe tipar vechi+indrumarea discret-directa de corectie///reactie pe tipar vechi spontan///detasare///perceptie corecta///ajustare stare

impartasesc cu voi, poate faceti legaturile si voi cu diverse elemente ale zilei de azi, care pot sa para, la prima vedere, banale, dar ascund "esente tari" :)
    The administrator has disabled public write access.

10-16 noiembrie 2014 10 years 1 week ago #314

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Christine wrote:
    eu categoric am parte saptamana aceasta de o experienta de care am nevoie :)

e interesant de observat trecerea de la ziua de marti la cea de azi (joi), fie ca privim astrologic, fie practic, concret, la cum se deruleaza etapele concomitent cu starile. au intre ele o legatura exact de curgere, de genul intrebare-raspuns-punere in aplicare (pe subiectul individualizat; este corect, saptamana aceasta ne aseaza "pe drum", sigur, fiecare dupa ce are nevoie Acum)

dar, in sensul acesta, e clar ca a fost indispensabila experienta saptamanii trecute de exersare a detasarii (necesara, ca sa ne putem propulsa sa "mergem inainte")

eu nu prea am inteles CUM anume misc energia,

aici mi-e greu sa dau o "descriere"
    pe mine ma ajuta sa fac asemanarea cu "vaslitul" sau innotul - depinde de care imagine va puteti apropia,dar e cam acelasi principiu : misc apa intr-un anume mod ca sa ma misc eu pe mine intr-o anumita directie :)

dar am retinut majusculele din "STIU" si asta mi-a folosit, inafara unei logici (eventual) elaborate (logica despre care cred ca mi-ar fi denaturat/complicat starile)
    multumim, Anca, pentru indrumare
    si Corina, pt ideea ca starile pot fi diferite potrivite in momente diferite :)

aici nu m-am gandit pana acum sa insist, pentru ca, pentru mine adaptarea starii se raporteaza de fiecare data la experienta in cauza, care chiar daca merge pe un tipar sa zicem, are propria traire, de fiecare data alta, chiar daca asemanatoare ... cam asa :) ... mai dezbatem, am ajuns cam greu pe forum saptamana asta
    anca
    The following user(s) said Thank You: Christine, corina

10-16 noiembrie 2014 10 years 1 week ago #315

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Christine wrote:
    dimineata am recitit postul cu Fazele ciclului lunar
    (gandindu-ma, sigur, la patrarul al doilea de azi si la intrebarea de 10+ din buletin pentru vineri)

astfel ca, apropiindu-se seara, chiar rasuflasem usurata ca sunt in grafic, pentru ca ziua chiar a fost frumoasa...si...hop!indrumarea/intamplarea cu semnalul de "ce mai avem de corectat, acum si pentru viitor", manifestata foarte subtil, dar in acelasi timp foarte scurt si direct

am trait foarte clar senzatia stimul pe tipar vechi+indrumarea discret-directa de corectie///reactie pe tipar vechi spontan///detasare///perceptie corecta///ajustare stare

impartasesc cu voi, poate faceti legaturile si voi cu diverse elemente ale zilei de azi, care pot sa para, la prima vedere, banale, dar ascund "esente tari" :)

pentru mine de exemplu, chiar azi s-a produs o chestie aparent chiar banala, dar care ascundea un tipar foarte bine inradacinat in mine si, chiar am "gandit" asa in treacat - hai sa fie altfel de data asta :), dupa ce am recunoscut si intentia de a reactiona exact cum am facut-o de foarte multe ori, m-am oprit si "am gandit" asa dintr-o data, de fapt m-am auzit gandind, de parca nu era vorba despre mine - asta referitor la Marte-Uranus, pt cine urmareste aspectele.

Conjunctia mi-a adus un inceput care de fapt este concretizarea unui plan, pe care initial nu l-am asociat cu vremurile, pentru care alesesem alta zi si am revenit ulterior, la propunerea partenerilor de actiune. Interesant ca s-au potrivit niste oameni noi prin preajma, plus unii care au revenit dupa o absenta mai lunga. In plan energetic am simtit foarte bine actiunea in sine, chiar daca aparent, in plan fizic pot sa gasesc o multime de chichite, si, am constatat dupa, ca am primit niste lucruri noi foarte folositoare, practice chiar in munca astro. Dar, eu am avut o atitudine noua, m-am distantat putin de toata scena, chiar fara sa gandesc sa fac asta, mi s-a parut foarte normal sa simt si sa fac niste lucruri, altfel.
    Mai vorbim pe tema asta, eu cred ca e important sa identificam lucrurile pe care le-am facut altfel si care au generat "curgerea".

Si, am uitat sa mentionez ca toata saptamana s-a derulat in niste conditii limitative extreme, pe care le-am acceptat pur si simplu, care m-au si distrat uneori. Cred ca aici s-a produs de fapt transformarea de baza.
    anca
    Last Edit: 10 years 1 week ago by adminanca.
    The following user(s) said Thank You: Christine, corina

10-16 noiembrie 2014 10 years 1 week ago #316

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    Multumim pentru impresii si intamplari personale !

Ca sa zic si eu ceva..saptamana trece linistit ..cu analize si trairi schimbatoare pe interior ...fara intamplari sau persoane care sa ma provoace in vreun fel..dimpotriva chiar..simt o atmosfera de calm si toleranta generala :)
    Actiune si/sau indrumare pe cele 2 zone unde le astept , urmeaza sa apara ..am observat ca la mine se manifesta la ceva timp dupa aspectele importante..

PS Acum ca ma adancesc in studiul astrologiei observ ca in harta mea predomina aspectele nestresante..si vorbeste lumea ca asta e risc sa ne lasam pe tanjala ;)..au si ei dreptate ...totusi eu aleg sa realizez ceva si STIU ca asa va fii ..trebuie sa fie suficient sa miste energiile cand ma vor gasi ele pregatita :)
    The following user(s) said Thank You: adminanca, Christine

10-16 noiembrie 2014 10 years 1 week ago #317

• Christine
    • Christine's Avatar
    pai, Corina, tot noi ne antrenam/pregatim si tot noi le dam semnalul (energiilor) cand suntem gata, intrand astfel in rezonanta pe frecventa pe care avem noi de intrat ca sa si facem (mai departe, in actiune) pasii spre/cum/ce avem noi de facut

(zic bine, doamna Anca? :unsure: )

eu obisnuiam sa pun presiune pe mine, dar acum inteleg ca e un flux, un proces si ma simt mai bine acordandu-mi timpul necesar fecarei "mici victorii". mic cu mic se face mare...
    si, ca sa ma incurajez, imi ofer si mici premii :)

...eu cam asa cred ca am "miscat" saptamana asta

si...mai adaug ceva
    saptamana aceasta am experimentat o situatie din care foarte usor as fi putut sa cad in capcana de a ma suspecta pe mine "nepotrivita" pentru cum sunt: o cardinala
    dar am inteles ca asa cum noi, dinamicii, consumam foarte mult pentru a invata rabdarea (pe care cei care vin mai "potoliti" o au deja cadou la nastere), asa si ei consuma foarte mult sa se miste din impamantenire (eventual doar zdruncinati de ceva zdravan) in actiunea si dinamismul care pentru noi sunt "normale"

suntem unici si diferiti, asa e. dar si interconectati. acceptarea, intelegerea sunt foarte importante pentru dezvoltarea flexibilitatii si armonizarea in relatii. daca vorbim de Venus, perioada de tranzit in Scorpion a fost foarte provocatoare, iar daca ne uitam la Lilith, de pe ultimele grade din Leu pacaleste in perioada asta destul de abil in a face comparatii (deci implicit, in a judeca). scriu poate foloseste (si alt)cuiva... :)
    Last Edit: 10 years 1 week ago by Christine.

10-16 noiembrie 2014 10 years 1 week ago #319

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    Christine wrote:
    pai, Corina, tot noi ne antrenam/pregatim si tot noi le dam semnalul (energiilor) cand suntem gata, intrand astfel in rezonanta pe frecventa pe care avem noi de intrat ca sa si facem (mai departe, in actiune) pasii spre/cum/ce avem noi de facut

(zic bine, doamna Anca? :unsure: )

da, cu mentiunea ca intre timp interactionam cu tot ce curge catre (peste) noi si, interactiunea se face pe nivelul de vibratie pe care il avem, atunci - curgerea se face intr-un flux care se misca intre niste limite vibrationale iar noi rezonam cu fluxul in interiorul spatiului energetic, intre limite, pe nivelul personal.

eu obisnuiam sa pun presiune pe mine, dar acum inteleg ca e un flux, un proces si ma simt mai bine acordandu-mi timpul necesar fecarei "mici victorii". mic cu mic se face mare...
    si, ca sa ma incurajez, imi ofer si mici premii :)

...eu cam asa cred ca am "miscat" saptamana asta

si...mai adaug ceva
    saptamana aceasta am experimentat o situatie din care foarte usor as fi putut sa cad in capcana de a ma suspecta pe mine "nepotrivita" pentru cum sunt: o cardinala

nepotrivita cum ? cu ce ? si pe ce criterii analizezi ?
    tu esti expresia hartii tale, iar pe masura ce se produc transformarile, expresia asta se misca de la o extrema la alta prin punctul de echilibrare a energiilor, catre un echilibru permanent.
    zic eu asa cumva :) dar mai zicem :)

dar am inteles ca asa cum noi, dinamicii, consumam foarte mult pentru a invata rabdarea (pe care cei care vin mai "potoliti" o au deja cadou la nastere), asa si ei consuma foarte mult sa se miste din impamantenire (eventual doar zdruncinati de ceva zdravan) in actiunea si dinamismul care pentru noi sunt "normale"

suntem unici si diferiti, asa e. dar si interconectati. acceptarea, intelegerea sunt foarte importante pentru dezvoltarea flexibilitatii si armonizarea in relatii. daca vorbim de Venus, perioada de tranzit in Scorpion a fost foarte provocatoare, iar daca ne uitam la Lilith, de pe ultimele grade din Leu pacaleste in perioada asta destul de abil in a face comparatii (deci implicit, in a judeca). scriu poate foloseste (si alt)cuiva... :)

din acest motiv (si din multe altele) eu va reamintesc sa va focalizati pe voi, pe scopul vostru si pe instrumentele pe care le aveti la indemana
    anca
    The following user(s) said Thank You: Christine
    Time to create page: 0.101 seconds