Multumim
E foarte bine asa, pe fiecare saptamana.
In acelasi timp vom deschide si subiecte pe termen lung.
In aceasta perioada pana la Luna Noua, de fapt suntem intre cicluri, sau cumva simultan in ciclul de sfarsit si in cel de inceput.
Inceputul anului solar este la solstitiu, dar vom simti mai mult asta dupa Luna Noua de pe 1 ianuarie.
Poate fi derutant.
Pot reveni subiecte pe care am crezut ca le-am inchis si pare anacronic sa apara acum dupa solstitiu, dar inseamna ca mai este ceva de inteles sau de facut acolo si facem mai usor acum, pana la Luna Noua.
Apoi, daca ne referim la marile etape de evolutie, chiar acum, suntem intre lumi, sau intre timpuri.
Am incercat sa spun, dar voalat si pe departe, public, pt ca scoala de astrologie nu ia in calcul, inca, abordari noi ale aspectelor astrale si, nu gasim un corespondent adaptat al intelesului contextului astral.
Din acest motiv poate parea frustrant ca simtim cum ar trebui sa se intample niste lucruri si ele nu se intampla inca, in fizic - in fizicul asa cum il intelegem noi.
Astfel ca este important sa acceptam ca lumea fizica se schimba si ca ar trebui sa incepem sa o vedem altfel.
Nu stim cum altfel. Ar trebui sa iesim din logica actuala, sa acceptam ca vom ajunge sa percepem altfel in masura in care vrem asta, cu adevarat.
Daca, chiar acum, ar aparea o fiinta din "alta lume" in fata voastra si v-ar arata cum sa priviti lumea ca s-o vedeti altfel, cum v-ati simti ? ce ati accepta si ce nu ?
Sunt legi noi in lumeaa noua si noi trebuie sa acceptam posibilitatea existentei acestei lumi si a legilor ei, sa le acceptam cu incredere totala si nu cu indoiala si, abia apoi vom avea acces in lumea noua, in stare de constienta. Pana atunci "visam" sau "ni se pare" ca vedem anumite lucruri.
Ele sunt aici, si fiecare interactioneaza cu ele in masura in care le accepta.
Dar, este momentul sa incercam, contient.
Spor maxim