• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!
    • Page:
    • 1
    • 2

TOPIC: 16 - 22 iunie 2014

16 - 22 iunie 2014 10 years 5 months ago #174

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Va invit sa povestiti experientele voastre si modul in care le-ati observat, in perioada aceasta in care planeta Marte aduce impulsul necesar pentru a misca lucrurile care pareau nemiscate.

Eu am primit astfel de impresii din mai multe directii.
    Daca vorbim despre lucrurile astea, le putem intelege si potrivi si mai bine.

Spor maxim :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.

16 - 22 iunie 2014 10 years 5 months ago #175

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    De Luna Plina iar m-am ales cu o lovitura la piciorul drept ( de data asta la genunchi dupa intamplarea de Luna Noua cu degetul ).
    Se pare ca mi se tot transmite ceva ...totusi, eu zic ca sunt intr- o stare de asteptare impacata .

Nu am ajuns inca unde vreau dar imi e bine cu drumul si am incredere ca lucrurile se vor aseza ...daca mai e ceva de limpezit , probabil ramane sa inteleg zilele astea , gandesc eu..

16 - 22 iunie 2014 10 years 5 months ago #176

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    corina wrote:
    De Luna Plina iar m-am ales cu o lovitura la piciorul drept ( de data asta la genunchi dupa intamplarea de Luna Noua cu degetul ).
    Se pare ca mi se tot transmite ceva ...totusi, eu zic ca sunt intr- o stare de asteptare impacata .

Nu am ajuns inca unde vreau dar imi e bine cu drumul si am incredere ca lucrurile se vor aseza ...daca mai e ceva de limpezit , probabil ramane sa inteleg zilele astea , gandesc eu..

Buna Corina,

Din ce stiu eu, problemele la genunchi ne atrag atentia cand ne indepartam de drumul optim.
    Acum totul curge cu mare viteza deci nu trebuie sa facem multi pasi alaturi ca sa ni se arate asta, e suficient doar un fand sau o stare nepotrivita - teama sau indoiala de exemplu, ezitare, nemultumire, sau altele.

Este vorba de ascultarea sufletului.
    ingenunchierea reprezinta ascultarea sufletului (coapsele) de catre personalitate (gambele) - prin acest gest, "anulam" ganbele (vointa proprie) sprijinindu-ne pe suflet, prin ascultarea lui.

Uita-te la tine si afla ce nu-ti convine :)
    Zic eu, dar poate mai avem si alte idei.
    anca
    The following user(s) said Thank You: corina

16 - 22 iunie 2014 10 years 5 months ago #177

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    adminanca wrote:
    corina wrote:

Buna Corina,

Din ce stiu eu, problemele la genunchi ne atrag atentia cand ne indepartam de drumul optim.
    Acum totul curge cu mare viteza deci nu trebuie sa facem multi pasi alaturi ca sa ni se arate asta, e suficient doar un fand sau o stare nepotrivita - teama sau indoiala de exemplu, ezitare, nemultumire, sau altele.

Este vorba de ascultarea sufletului.
    ingenunchierea reprezinta ascultarea sufletului (coapsele) de catre personalitate (gambele) - prin acest gest, "anulam" ganbele (vointa proprie) sprijinindu-ne pe suflet, prin ascultarea lui.

Uita-te la tine si afla ce nu-ti convine :)
    Zic eu, dar poate mai avem si alte idei.

am vrut sa spun "un gand" :)
    anca

16 - 22 iunie 2014 10 years 5 months ago #178

• Christine
    • Christine's Avatar
    Corina, ce pot eu sa-ti povestesc e un exemplu pe care l-am observat cu foarte mare atentie in persoana cuiva si care, in ultima faza, m-a "infiorat"

in jurul varstei de 28 de ani, personajul a suferit accidental o afectiune la genunchiul stang. s-a ajuns la operatie. la 37 de ani, de data aceasta neaccidental, ci dupa cateva luni bune de "semnale" (ca mai avea un pic universul asta si-i trimitea omului o scrisoare, in clar) i s-a rupt, intr-o dupa-amiaza, stand la birou, si celalalt genunchi. operatie din nou (!) cunoscand contextul, m-a infiorat. atunci am inteles ce inseamna expresia "Dumnezeu iubitor de oameni si indelung rabdator".

pe langa abaterea de la drum, semnalizata (din timp) pe corpul fizic, eu as mai adauga o posibila intelegere gresita a conceptului de putere - dusa spre incapatanare si un soi de mandrie - daca vorbim de genunchi. daca spui ca esti intr-o asteptare impacata, ai taria sa mai evaluezi o data impacarea asta...si chiar sa intri in starea de profunda de liniste. asa cum spune Anca, tu STII ca se limpezeste!!!nu doar presupui, te gandesti ca s-ar putea, etc etc :)

16 - 22 iunie 2014 10 years 5 months ago #179

• corina
    • corina's Avatar
    • Senior Member
    • Thank you received: 61
    Christine,
    ai dreptate , pe zi ce trece realizez ce inventiva si jucausa e mintea ...Cum gaseste ea motivatii inaltatoare pentru atitudini de genul celor care ne abat de la sufletul nostru : mandrie , incapatanare sau judecarea semenilor.

Uneori mintea isi ia prea in serios rolul de paznic ; trebuie sa ajute....dar uneori isi depaseste atributiile :)

Continui cu observarea si exercitiul...ALEG sa-mi ascult intuitia ori de cate ori e nevoie si STIU ca mintea mea va fi deschisa si cooperanta.

Multumim frumos pentru povestire si sfaturi
    corina
    • Page:
    • 1
    • 2
    Time to create page: 0.096 seconds