• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!
    • Page:
    • 1
    • 2

TOPIC: 14 - 20 decembrie 2016

14 - 20 decembrie 2016 7 years 11 months ago #778

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Am vrut sa transmit astazi buletinul, dar inca n-am reusit si dupa cum se pare va iesi la noapte :) maine dimineata mai sigur.
    Astfel ca, va dau idei pentru la noapte :)
    Momentul echinoctiului va fi maine la pranza (in jur de 12:45)
    Potential frumos de "nou", reinnoire, schimbare, regenerare mentala, pas catre nivelul urmator mental.
    Deci, adaptare, primirea fluxurilor, lasam energia sa curga prin structurile noastre - dincolo de idei si de cuvinte, intr-un mod concret, clar si vizibil.
    Accent pe respiratie, ateantie cum respirati, luuuung, adanc, foarte rar.
    STIM ca respiratia presupune absorbitie de energie/informatie.
    Poate vedeti mesaje, coduri, poate chiar baza de date.
    Poate doar stiti ca sunteti in fluxul potrivit si atat.
    Oricum traversati acest moment, aveti constienta canalului curat ce sunteti.
    Si mai vorbim.
    anca
    The administrator has disabled public write access.

14 - 20 decembrie 2016 7 years 10 months ago #779

• mihaela
    • mihaela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 8
    Un gind de Ajun.
    Am scris de multe ori aici despre visurile pe care le aveam atit de lungi si de care spuneam ca sunt ca niște seriale,o telenovela cu mii de episoade.
    Visuri ce nu veneau cu explicații,de foarte multe ori la timpul la care veneau,și pe care de foarte multe ori nu le puteam reproduce după ce ma trezeam doar aveam aceea oboseala ca atunci Cind vii dintr-o călătorie lunga
    De Ajun am fost intr- un nou loc în care nu am fost niciodată în această viață,loc nou și pentru cei care se mutase acolo de citeva zile.Stateam de citeva minute în sala în care avea loc slujba de Ajun și dintr-o data gindul mi s-a dus la un vis și a venit acel sentiment foarte puternic ca eu am mai fost în acel loc.Nu numai ca am mai fost chiar si lucrurile din camera erau ca în vis.
    Apoi mi-a venit acel gind ca toate acele visuri lungi care le aveam era viata mea pe care o trăiam în avans și ca acum sunt din nou acolo pentru,poate a îndrepta ceea ce nu sa făcut prima data sau poate eram avertizata cu ceva
    Întrebarea este..Voi cum vedeți sau înțelegeți aceste sentimente ca ati mai fost în acel loc în care sunteți acum fizic în această viață..îl vedeți ca un mesaj și dacă da,care este acela în interpretarea voastră.Ca uneori eu m-am întrebat anterior întâmplării pe care am relatat-o mai sus ca e ceva nu la locul normal la mansardă și ca poate mintea o ia puțin pe unde nu tebuie

14 - 20 decembrie 2016 7 years 10 months ago #781

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    mihaela wrote:
    Un gind de Ajun.
    Am scris de multe ori aici despre visurile pe care le aveam atit de lungi si de care spuneam ca sunt ca niște seriale,o telenovela cu mii de episoade.
    Visuri ce nu veneau cu explicații,de foarte multe ori la timpul la care veneau,și pe care de foarte multe ori nu le puteam reproduce după ce ma trezeam doar aveam aceea oboseala ca atunci Cind vii dintr-o călătorie lunga
    De Ajun am fost intr- un nou loc în care nu am fost niciodată în această viață,loc nou și pentru cei care se mutase acolo de citeva zile.Stateam de citeva minute în sala în care avea loc slujba de Ajun și dintr-o data gindul mi s-a dus la un vis și a venit acel sentiment foarte puternic ca eu am mai fost în acel loc.Nu numai ca am mai fost chiar si lucrurile din camera erau ca în vis.
    Apoi mi-a venit acel gind ca toate acele visuri lungi care le aveam era viata mea pe care o trăiam în avans și ca acum sunt din nou acolo pentru,poate a îndrepta ceea ce nu sa făcut prima data sau poate eram avertizata cu ceva
    Întrebarea este..Voi cum vedeți sau înțelegeți aceste sentimente ca ati mai fost în acel loc în care sunteți acum fizic în această viață..îl vedeți ca un mesaj și dacă da,care este acela în interpretarea voastră.Ca uneori eu m-am întrebat anterior întâmplării pe care am relatat-o mai sus ca e ceva nu la locul normal la mansardă și ca poate mintea o ia puțin pe unde nu tebuie

Din ce am inteles eu, se pare ca in timp ce dormim facem tot felul de chestii in planurile energetice - construim energetic, urmand sa aducem acea constructie in planul fizic.
    Uneori preluam ideile si strategia pentru planuri pe termen mai lung, alteori lucram pentru "imediat".
    Tot din ce am inteles eu, "visul" reprezinta acea cantitate de informatii cu care putem lucra la momentul respectiv. Fie ca o folosim imediat fie ca, se potriveste in actiune, ulterior.
    Apoi, exista si situatia cand chiar accesam experiente traite altadata, de asemenea fiind in legatura cu anumite experiente de acum.
    Eu inteleg ca nimic nu este ciudat. Mai ales in ultimele luni cat am avut influenta astrala a conjunctiei Neptun-Nod Sud, si am accesat multa informatie prin vis.
    anca
    • Page:
    • 1
    • 2
    Time to create page: 0.086 seconds