mihaela wrote:
Gânduri după o seara în care a fost bineînțeles o alta coincidenta în viata mea.Repetarea unei situații care a avut loc acum 2 ani pe 9 noiembrie.acelasi context iar personajul cu pricina avea același nume cu anterior.
O seara în care am realizat ca acele trenuri ce le-am pierdut nu se vor întoarce. A fost o realizare cu un sentiment de detașare atunci Cind am apărut. A apărut ca un gind și un comentariu"intelege ca l-ai pierdut și ani nu ii mai poți întoarce și de vă reveni nu va avea aceiași valoare. E vina ta,a lipsit ceva acolo în tine în structura ta ca te-a făcut sa nu îl prinzi acum multi ani în urma.
Scriu aceste cuvinte după citeva ore Cind avut acele gânduri acum fără sa fie,cel puțin la nivel conștient de analiza,am un început de stare ca aceea stare ca e creata de întrebare un mare DE CE?
Nu e un sentiment ca as cere cont cuiva sau a da vina pe ceva sau cineva exterior decât pe mine sau poate într-o mica măsură pe părinți.
Interesant cum o lunga noapte poate sa te treacă de la stare la alta într-un răstimp atit de scurt.
La întâlnire...a fost soc cu interacțiune mici deoarece termeni de identitate dintre cele doua evenimente sau dezvăluit treptat..bafta mea ca altfel aveam șanse de instabilitate,instabilitate pe care o manege rezultate cit de bine pot de somn nu se declanșa tip furtuna.
De la etapele de cere de ghidare și îndrumare pentru a înțelege situația..acum sa ivit la nivel conștient De Ce?
In astfel de situatii, ne este de folos sa mutam atentia pe tiparul nostru de gandire si comportament.
In mod normal, ne uitam la faptul ca se repeta situatia, si la toate chestiile identice.
Dupa ce vedem asta, este de ajutor sa vedem cum am gandit-simtit-reactionat noi, in reluare ... ce am repetat, ca un tipar care intervine si practic induce un anume mod de a gandi, de a reactiona in baza unor anume stari care se reinstaleaza de la un anumit moment.
Raspunsul la "De ce?" se construieste in timp. Chiar daca acum o sa gasesti un raspuns, el se va completa in timp. Vor apare idei noi pe masura ce iesi din tiparul tau. Iar iesirea din tipar se face mai usor daca nu ramanem in fata "De ce?"-ului ...
Cel mai greu exercitiu poate fi cel in care iesim din stabilirea unui vinovat.
Tendinta este de a gandi imediat ca am gresit- noi sau altii.
Secretul este sa nu privim experienta prin vina cuiva.
Poate va amintiti cum era la scoala, cand faceam multe exercitii de acelasi tip pana invatam cum sa rezolvam tipul acela de ecercitii - cam asa facem de fapt si in viata.
Chiar daca descoperi raspunsul intreg la "De ce?", exercitiul revine, si ai ocazia sa rezolvi reped si bine
Pare greu sa vorbim teoretic despre o stare pe care cineva chiar o traieste.
Scopul vorbirii nu este analiza ci aplicarea ideilor.
De regula, cei mai multi oameni raman la : a vorbi despre ...
Vorbesc si gasesc foarte multe idei de folos si atat, nu fac nimic cu ele.
Iesi din vinovatie, accepta posibilitatea unui antrenament pe un anume subiect (acesta, relational, nuantat dupa cum este) si fa un bilant al celor experimentate, invatate si neinvatate. pentru ca probabil, ar urma un nou exercitiu, sau poate ca nu s-a incheiat inca acesta.
Sincronicitatile apar din ce in ce mai des, - adica coincidentele ... ele fiind sincronicitati in fluxul cu care lucram, care ne arata lucruri pr care artrebui sa le folosim si ne ajuta sa folosim fluxul.