• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Atelierul de Astrologie Astro Mercur - Luna Noua in Gemeni

   
   

  Urmatorul Atelier de Astrologie Astro Mercur, va avea loc marti 31 mai 2016 si este dedicat  ciclului fazelor Lunii care incepe cu faza de Luna Noua in semnul Gemenilor, ce se va forma duminica 5 iunie 2016.

   

  Astfel ca, in cadrul temei largite : “Cum folosim anul 2016?”, vom descifra mesajul influentelor astrale pentru perioada ciclului urmator al fazelor Lunii, ciclul solstitiului de vara.

   

  Momente importante ale perioadei:

  • Luna Noua in semnul Gemenilor, care se va forma duminica 5 iunie 2016.
  • Intrarea planetei Neptun in mers aparent retrograd – 13 iunie (ciclul retrogradarii)
  • Luna Plina in semnul Capricornului – 20 iunie.
  • Solstitiul de vara – 21 iunie, intrarea Soarelui in semnul Racului.
  • Revenirea planetei Marte in mers direct - 29 iunie (ciclul retrogradarii – reluare)

   

  Vom relua pe scurt modul de citire a astrogramei natale, pentru a putea vedea, pentru fiecare participant, cum pot fi folosite constructiv, influentele astrale ale perioadei.

  Fiecare participant inscris va putea observa pe harta natala proprie, in timpul atelierului, mecanismul influentelor astrale analizate.

   

  Atelierul se adreseaza mai ales necunoscatorilor teoriei astrologice.

  La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice.

  Aceste intalniri pot fi de folos insa si celor care studiaza astrologia, pentru a experimenta aplicabilitatea practica a informatiilor teoretice.

   

  Va asteptam la sala de conferinte a hotelului EDEN :

  Marti, 31 mai 2016,

  17:30 - 20:30, cu prelungiri eventual, daca este cazul.

  Participare – 35 lei.

   

  Discutam despre :

   

  -Reluam pe scurt : Cum citim o astrograma (citirea, nu interpretarea astrogramei).

  -Analizam schema influentelor astrale cu care vom interactiona pe parcursul ciclului curent al fazelor Lunii - cum folosim mecanismul influentelor astrale pe parcursul ciclului care va incepe cu Luna Noua in Gemeni.

   -Solstitul de vara – despre solstitii si echinoctii, repere ale ciclului anual; simbolismul si potentialul energetic al solstitiului de vara 2016.

  -Analizam - ciclul miscarii aparent retrograde al planetei Neptun, in  anul 2016, la modul general precum si particularizat pe harta natala.

  -Recapitulam - ciclul miscarii aparent retrograde al planetei Marte.

   

  Ritmurile astrale se impletesc intr-o logica mai inalta si noi traim in aceasta colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate in curgerea energetica sau, ne putem potrivi ritmul propriu in succesiunea ritmurilor cosmice.

   

  In cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem sa intelegem si sa folosim sincronizarea influentelor astrale astfel incat sa participam, activ si constient, la construirea fluxului sincronicitatilor.

   

  Cei care doresc, se pot inscrie pentru participarea la acest atelier, printr-un mesaj transmis la :

    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     sau prin pagina CONTACT

   

  La inscriere urmeaza sa ne transmiteti data, ora si locul nasterii pentru a putea intocmi materialele de lucru Inscrierea va fi confirmata printr-un raspuns la mesajul dumneavoastra. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

   

  Pagina facebook a evenimentului :

  https://www.facebook.com/events/1577369445907830/

   

  Va asteptam cu drag.

  Anca Tautu

  www.astromercur.ro